Para için çocuÄŸunu mahvetti

Güncelleme Tarihi:

Para için çocuğunu mahvetti
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 23, 2010 17:23

Gözünü para hırsı bürüyen anne, çok hasta olduğunu iddia ettiği küçük oğlunu yıllarca hastanelerde süründürerek devletten para yardımı aldı. Söylediği akıl almaz yalanlar ortaya çıkan açgözlü kadın tutuklandı.

Haberin Devamı

ALTI YIL HASTA NUMARASI YAPTIRILAN ÇOCUĞUN ODASI

 

Ä°ngiltere’nin Devon kentinde yaÅŸayan Hayden Johson adındaki kadın, devletten para yardımı alabilmek için altı yıl boyunca oÄŸlunu hasta göstermek için aklına gelen her numarayı yaptı. Bu amaç uÄŸruna tekerlekli sandalyeye mahkum ettiÄŸi çocuÄŸunun bedensel sakatlık, akciÄŸer enfeksiyonları, metabolizma bozukluÄŸu, ÅŸeker hastalığı, yutkunma güçlüğü çektiÄŸini, ayrıca güneÅŸ ışığına hassas olduÄŸunu ileri sürdü.  Â

 

Ä°ngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, açgözlü anne, oÄŸlunun odasını minyatür bir hastane odasına çevirdi ve çekmeceleri düzinelerce ilaç kutusuyla doldurdu.Â

 

Haberin Devamı

Gözü para hırsıyla dönmüş olan anne bunlarla da yetinmedi. Kanındaki şeker değerini yüksek göstermek için oğluna şekerli içecekler içirdi ve yalan iddialarını geçerli kılabilmek adına oğlunu mide ameliyatı olmaya zorladı.

 

Çocuğunun okulundan aldığı yardımın yanında, her sene devletten 20 bin sterlin para desteği alan anneye, televizyona ve dergilere çıkmaya başlayan çocuğu için birçok etkinliğin biletleri hediye edildi. 2004 yılında bir dergiye konuşan çılgın anne, çocuğunun dünyada altı kişide görülen bir alerjiye sahip olduğunu ve sürekli takılı medikal cihazlar olmadan öleceğini söylemişti.

 

Para için çocuğunu mahvetti

 

KÖŞEYE SIKIŞTI

Yıllar boyunca hiçbir sağlık sorunu olmayan çocuğu üzerinden para kazanan ve evinde sürekli yeşil hemşire elbisesiyle dolaşan Johson, bahsettiği rahatsızlıklardan hiçbirinin gözle görülür olmaması nedeniyle şüphe uyandırmaya başladı. Bu sefer çılgın kadının aklına başka bir fikir geldi.

 

Haberin Devamı

Johson, bir gün polise başvurarak yol kenarında bir motosikletçi tarafından tecavüze uğradığını söyledi. Kadın iddiasını güçlendirmek için kol ve bacaklarında kendi oluşturduğu yaralara deterjan bastı. Ancak kısa sürede polis iddianın yalan olduğunu anladı.

 

Araştırmasını genişleten polis, kadının evinde yaptığı incelemede oğlunun tamamen sağlıklı olduğunu gösteren videolar elde etti.

 

TATİL GÖRÜNTÜLERİ HERŞEYİ ORTAYA KOYDU

Bir yat gezisinde çekilen görüntülerde, adı açıklanmayan anne mağduru çocuğun mayosuyla havuzun etrafında koştuğu, hatta annesinin yutkunma sorunu olduğunu iddia etmesine rağmen hamburger, biftek ve tatlıları birer birer mideye indirdiği görüldü.

 

Haberin Devamı

Polis, Johson'ı hemen gözaltına alırken, zavallı çocuk, kardeşiyle beraber babasının bakımına teslim edildi. Johson, çıkarılacağı mahkemede tutuklanırsa yıllarca cezaevinde kalabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!