Otelde garsonla sevişmek istedim

Güncelleme Tarihi:

Otelde garsonla sevişmek istedim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2010 10:13

Seks skandallarıyla gündemden hiç düşmeyen İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, otelde bir garson kızla sevişmek istediğini açıkladı.

Haberin Devamı

Berlusconi'nin uçağında gizemli sarışın 
Berlusconi'den Vatikan'a seks golü

Her fırsatta kadınlara olan düşkünlüğünü dile getirmekten çekinmeyen 74 yaşındaki İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi Brezilya’da da rahat durmadı. Başbakan, İtalyan işadamlarıyla sohbet ederken, “Oteldeki garson kızla sevişmek istedim ama bana, ‘Başkanım daha bir saat önce yaptık’ dedi.” diye hafızasıyla dalga geçti.

Resmi temaslarda bulunmak üzere Brezilya’ya giden Silvio Berlusconi, San Paolo kentinde İtalyan işadamlarıyla bir araya geldi. İş hayatının ve İtalya gündeminin konuşulduğu davette konu kadınlara da geldi. Artık biraz yaşlanmaya başladığını anlatan Silvio Berlusconi, hafızasının da zayıflamaya başladığını şu örnekle açıkladı:  “Örneğin sabah oteldeki garson kızla sevişmek istedim ama bana, ‘Başkanım daha bir saat önce yaptık’ dedi. Bakın hafızam benimle dalga geçiyor.”

Haberin Devamı

Habere eleştirel bir bakışla yaklaşan İtalyan La Repubblica gazetesi internet sitesinde, “Şov bununla da bitmedi” diye devam ettiği haberde Berlusconi’nin, “Bir sürü kadın sırada benimle evlenmeyi bekliyor. Tabii ki benimle evlenmek istiyorlar. Sempatiğim, zenginim, olgunum. Uzun yaşam araştırmalarını finanse ediyorum” dediğini de ekledi.

Öte yandan, davetin gerçekleştirildiği binanın önünde adeta Berlusconi’nin kadınlara düşkünlüğüyle dalga geçer nitelikte bir gösteri yapıldı. Gazeteci gibi davranan bir kadın, “Berlusconi buraya gel. Bak sana güzel bir hediyem var” diye bağırarak, yarı çıplak bir kadını gösterdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!