Otel Bomonti, Almanya’da ‘En İyi 25 Otel’ arasında

Güncelleme Tarihi:

Otel Bomonti, Almanya’da ‘En İyi 25 Otel’ arasında
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2016 13:03

Bir buçuk yıldır Nürnberg’in Oberasbach kasabasında faaliyet gösteren Murat Baydemir’in sahibi olduğu Hotel Bomonti, Almanya’da 55 bin otel arasında en iyi 25 otel arasına girdi.

Haberin Devamı

Otel Bomonti, Almanya’da ‘En İyi 25 Otel’ arasında
51 odalı ve dört yıldızlı otelin değerlendirme sitelerinde öne çıktığını belirten Murat Baydemir, başarılarını otelde düzenledikleri bir geceyle kutladı. Yaptığı konuşmada otel çalışanlarına teşekkür eden Baydemir, talebin yoğun olduğunu ve bölgede ikinci bir otel açacaklarını söyledi.

OTEL BOMONTİ SAYESİNDE DÜNYAYA AÇILIYORUZ

Kutlamaya katılan Fürth Valisi Matthias Diessl ise otelin ilk dört yıldızlı tesis olarak bölgeye büyük bir katkı sağladığını söyledi. Diessl, otelin komşusu Playmobil Funpark eğlence parkını yılda 800 bin kişinin ziyaret ettiğini, yine bölgede bulunan Palm Beaach’in ise yılda 950 bin kişiyi ağırladığını belirtti.
Oberasbach Belediye Başkanı Birgit Huber de otelin kasaba icin büyük bir şans olduğunu söyledi. Huber, “Oberasbach, Otel Bomonti sayesinde dünyaya açılyor, tüm dünyadan insanları kasabamızda ağırlamaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Bavyera milletvekili Arif Taşdelen de bu başarıdan gurur duyduğunu belirterek, “Göçmenlerin Almanya’ya nasıl katkı sağladığının en güzel örneği” dedi. Bavyera milletvekili Barbara Guttenberger ise Fürth bölgesi için otelin büyük bir kazanç olduğunu belirterek, “Bölgenin en anlamlı kutlaması bu gece burada yapılıyor” dedi.

Otel Bomonti, Almanya’da ‘En İyi 25 Otel’ arasında


BEN DE BURADA KALIYORUM

Dünyaca ünlü oyuncak markası Carrera’nın Avusturyalı sahibi Andreas Stadlbauer, “Otelin başarı öyküsünü gördükten sonra, hemen yanına küçüklerin ve büyüklerin doyasıya eğleneceği bir Carrera World dünyası kurduk. Nürnberg’in dünyanın oyuncak merkezi olması bu kararımızı etkiledi. Ben de bölgeye geldiğim zaman burada kalıyorum” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!