Ölüme yarım saniye kala

Güncelleme Tarihi:

Ölüme yarım saniye kala
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2009 00:00

Geçen hafta yayınlanan ve dünyanın dört bir yanında izleyenlerin yüreğini ağzına getiren videoda, feci bir ölümden yarım saniye ya da yarım santim farkla kurtulmayı başaran genç, ilk kez konuştu.

Haberin Devamı

Müthiş kurtuluş

17 Aralık sabahı, İngiltere'nin Essex bölgesindeki Rainham kentindeki hemzemin geçitte kaydedilen bu görüntü, geçen hafta dünyanın dört bir yanındaki televizyon kanallarında yayınlandı. Amaç, uyarılara aldırmadan hemzemin geçitten geçenleri tehlike konusunda uyarmaktı.

Güvenlik kamerasıyla çekilen 20 saniyelik görüntüde, genç adam, hemzemin geçitteki bariyerlere aldırmadan hızla karşıya geçmeye çalışıyor. Ama aynı anda hızla gelen tren bu kişiyi adeta sıyırarak geçiyor.

Spor ayakkabısı ayağından fırlayan kişi yarım saniye, ya da yarim santim farkla kurtuluyor.

İzleyenlerin yüreğini ağzına getiren görüntüdeki kişi ortaya çıktı ve ilk kez konuştu.

19 yaşındaki Craig Grant "Olay 17 Aralık'ta oldu. 18 Aralık sabahı, demiryolları yetkilileri beni buldular ve uyarı aldım. O görüntüleri bana izlettirdiler. Dehşete kapıldım. Zaten çok korkmuştum ama görüntüyü izlerken nasıl bir ölümden kıl payı kurtulduğumu daha iyi anladım. O sabah işe geç kalmıştım ve bu yüzden 'Bir şey olmaz' diyerek uyarılara aldırmadan geçiverdim. Bir daha asla" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!