'Öldü' iddiası sosyal medyayı karıştırdı: Prenses’e ne oldu

Güncelleme Tarihi:

Öldü iddiası sosyal medyayı karıştırdı: Prenses’e ne oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2024 07:00

Dünya haftalardır Prenses Kate’in başına ne geldiğini merak ediyor. İngiliz Kraliyet Ailesi’nin sessizliğini koruması komplo teorilerinin havada uçuşmasına neden olurken, çiftin hafta sonu bir alışveriş merkezinde görüldüğü iddia edildi.

Haberin Devamı

GALLER Prensesi Kate Middleton hakkındaki spekülasyonlar, ocak ayında karnından ameliyat olduğunun ve mart sonuna kadar dinleneceğinin açıklanmasından sonra başladı. Aradan geçen zamanda Prenses’in kamuda görünmemesi soru işaretlerine yol açtı. Halkın merakını gidermek isteyen Kraliyet Ailesi, Prenses’in hesabından bir fotoğraf paylaştı. Ancak fotoğrafta ciddi manipülasyon yapıldığı ortaya çıktı. Prenses’in ortalıkta görünmemesi nedeniyle sosyal medyada komplo teorileri paylaşılırken, İngiliz The Sun gazetesinin, bir İngiliz vatandaşının çifti Windsor Farm Shop’ta mutlu bir şekilde alışveriş yaparken görüntülediği videoyu günler sonra paylaşması şüphe uyandırdı.

Öldü iddiası sosyal medyayı karıştırdı: Prenses’e ne oldu

Haberin Devamı

TEORİLER NELER

-DEPRESYON: Prenses’in ortalarda görülmemesinin ağır bir depresyonla ilgili olabileceği iddia ediliyor. Özellikle 2020’de Kraliyet Ailesi’nden ayrılıp ABD’ye yerleşen Prens Harry ve eşi Meghan Markle etrafında dönen haberlerin Kate’i “inanılmaz üzdüğü”, bir süre dinlenmeye ihtiyaç duyduğu söyleniyor. Prens Harry ve Meghan çifti, Kraliyet’ten ayrılmalarının ardından Kate-William çiftini hedef alan açıklamalar yapmıştı.

-İHANET: Prenses’in ortadan kaybolmasıyla ilgili en çok konuşulan teorilerden biri, Prens William ile evliliğinin ihanetle sarsıldığı yönünde. İlk olarak 2014’te ortaya çıkan, “William’ın karısını aile dostları Rose Hanbury ile aldattığı” iddiası bu süreçte tekrar gündeme geldi. William’ın Kate’ten boşanarak Hanbury ile evleneceği öne sürülüyor. Kimilerine göre ise Kraliyet, ikilinin ilişkisini öğrenen Kate’i susturmak için ameliyat bahanesini kullanıyor.

-ÖLÜM: Komplo teorilerinin en uçuğu ise Kate’in çoktan hayatını kaybetmiş olduğu, hatta intihar ettiği yönünde. Kral 3. Charles’ın kanser teşhisinin ardından tahtın vârisi Prens William’ın “karısının ani ölümünü” gizleyerek Kraliyet’i korumaya çalıştığı öne sürülüyor.

KRALİYET SESSİZ

Kraliyet ailesi, bütün bu iddialara son verebilecek bir açıklama ya da Kate’in tartışmalı olmayan bir fotoğrafını henüz yayınlamış değil. Son olarak dün İngiliz basını, Galler Prensesi’nin kocasıyla bir mağazada alışveriş yaparken görüldüğünü yazdı, ancak görüntü paylaşılmadı. The Sun gazetesi bugün bir fotoğraf yayınladı. Şimdi herkes Kate’in resmi bir programda ortaya çıkıp çıkmayacağını bekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!