Oğul Bin Ladin, babasının yolunda

Güncelleme Tarihi:

Oğul Bin Ladin, babasının yolunda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2005 00:00

El Kaide lideri Usame bin Ladin’in yeğeninin GQ dergisine seksi pozlar vermesinin ardından dün de İngiliz Daily Mail gazetesi, aşırı dinci teröristin 14 yaşındaki oğlu Hamza’nın elinde tüfekle cephede çekilmiş fotoğrafını yayınladı.

Daily Mail gazetesinin ’İşte benim oğlum’ başlığıyla yayınladığı habere göre, dünyanın aranan bir numaralı teröristi kabul edilen Usame bin Ladin’in oğlu Hamza bin Ladin, 2005’in başlarında Pakistan-Afganistan sınırındaki Veziristan bölgesinde çekilmiş 19 dakikalık filmden alınan görüntüsüyle babasının yolunda gittiğini dünyaya kanıtlıyor.

Bin Ladin’in oğlunun GQ dergisi için iç çamaşırlarıyla yatakta poz veren yeğeni Vafah Dufur’la tamamen tezat oluşturduğunu yazan gazete, aşırı dinci bir web sitesinden alınmış filmde, elinde Kalakov marka bir tüfek taşıyan, kamuflaj giysileri içindeki Hamza’nın, Pakistan askeri güçlerine ateş açarken görüntüleri olduğunu yazdı. Usame bin Ladin’in dört eşinden toplam 27 çocuğu olduğu tahmin ediliyor ve Hamza için "Ladin’in favorisi" tanımlaması yapılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!