O uçarken siz duÅŸ alın

Güncelleme Tarihi:

O uçarken siz duş alın
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 03, 2008 16:10

Uçağınız sizi gitmek istediğiniz yere ulaştırırken, siz kendi özel odanızda duş alabilir, viskinizi yudumlaya bilirsiniz. Ancak bu keyif için 10 bin doları gözden çıkarmanız gerekiyor.

Haberin Devamı

İşte ilk banyolu uçak...

Birleşik Arap Emirlikleri havayolu şirketi Emirates, uçak yolculuğunda duş alma dönemini başlattı. Parası olanlar yolculukları sırasında özel odalarında isterlerse banyo yapabilecek. Odalarda mini bar, çalışma masası, bilgisayar, televizyon ve müzik seti de bulunuyor.

Dünyanın en büyük iki katlı uçağı A380 Airbus'ı yeniden tasarlayan havayolu şirketi Emirates 14 yolcusuna içinde banyosu bulunan odalarda hizmet sunuyor. Ancak uçarken bu lüksü yaşamak istiyorsanız 10 bin doları gözden çıkarmanız gerekiyor.

Bugün Dubai'den New York'a ilk uçuÅŸunu gerçekleÅŸtiren Emirates uçağı 489 yolcu kapasiteli. 14 özel odası bulunan uçakta 24 kabin görevlisi yolculara hizmet veriyor. Ä°ki katlı bu uçağın ekonomik bölümünde yolculuik yapmak isterseniz bin 200 dolar ödemeniz gerekiyor.Â

Haberin Devamı

Dünyanın en büyük uçağı A380 Airbus'la ilk uçuşu Singapur Havayolları gerçekleşmişti. Singapur Havayolları yolcularına iki kişilik odalarda hizmet veriyordu. Şimdi Emirates bir adım öne geçerek uçaklarda banyolu oda hizmeti verme dönemini başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!