Nikah gününde bile aldatmış

Güncelleme Tarihi:

Nikah gününde bile aldatmış
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2000 00:00

Haberin Devamı

ABD Başkanı Bill Clinton'ın çapkınlık hikayelerinin biri biterken biri patlıyor. Artık ne kadarı gerçek, ne kadarı yakıştırma bilinmez ama, son iddialara göre Clinton, nikahlanacağı gün ve hatta karısı doğum için hastanede yatarken, başka kadınlarla alem yapmış.

ABD Başkanı Bill Clinton'ın uçkuruna düşkünlük derecesi sınır tanımıyor. Bill Clinton'ın, Hillary ile nikahlandığı gün ve Chelsea dünyaya gelirken bile başka kadınlarla seks alemi yaptığı ileri sürüldü.

Daha önce Bill-Hillary evliliği hakkında bir kitabı kaleme alan Christopher Andersen yeni iddialarla ortaya çıktı. Andersen'a göre, 1980'li yıllarda Bill'in ihanetlerinden bıkarak boşanmaya karar veren Hillary bir özel dedektif tuttu. Özel dedektifin raporunda, Clinton'ın hem nikah gününde hem de Chelsea'nin doğduğu günde başka kadınlarla seks yaptığı yazılıydı. Bill Clinton'ın nikahına davet ettiği kadınlardan birinin göğüslerini okşarken ve öperken görüldüğü ifade edildi. Eşi Hillary doğum yapmak için hastanede yatarken de Clinton'ın iki ayrı sevgilisiyle buluştuğu kaydedildi.

OĞLU OLSUN İSTİYORDU

Hillary'nin, bir erkek evlat isteyen Bill'den intikam almak için ‘asla ikinci bir çocuk sahibi olmayacağını’ eşine söylediği de kitapta yer alan bir başka iddia. Hillary, Bill'in ABD Başkanı olmak için seçim yarışına katılmaya karar vermesi üzerine boşanmaktan vaz geçmiş.

Andersen, Bill ve Hillary'nin 1982'den bu yana yatak odalarını ayırdıklarını da söylüyor. Yine Andersen'e göre Hillary, yakın bir dostuna, ‘İkinci çocuk yapmayacağım dediğimde, sanki kalbine bir bıçak saplanmıştı. Ona bir daha birlikte aynı yatağı paylaşmayacağımızı da söyledim’ demiş.

Bill ve Hillary, Yale Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde 1970'de tanışmışlar ve beş yıl sonra da evlenmişlerdi. Chelsea Clinton 27 Şubat 1980 günü doğmuştu. Ancak, Hillary'nin, ikinci bir çocuk yapmama kararından şimdi büyük üzüntü duyduğu ve özellikle kızı Chelsea üniversite eğitimi için California'ya gittiğinde, ikinci bir çocuğun yokluğunu iyice hissettiği ifade edildi. Hillary'nin, ‘Aldığım kararla Bill’i cezalandırdım, ama kendimi de cezalandırmış oldum' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!