Milyarder fuhuÅŸtan yatacak

Güncelleme Tarihi:

Milyarder fuhuÅŸtan yatacak
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 02, 2008 00:00

Amerikalı zenginlerin finans danışmanlığını yapan milyoner Jeffrey Epstein, masaja gelen 18 yaşın altındaki kızlarla birlikte olduğu gerekçesiyle 18 ay hapis yatacak.

EPSTEIN, ABD finans dünyasının enteresan karakterlerinden biri. Brooklyn’deki orta halli bir ailenin oÄŸlu olarak dünyaya geldi. Matematik öğretmenliÄŸi eÄŸitimi aldı. Finans danışmanlığı yapmaya baÅŸladığında zenginlere para kazandırarak para kazandı. Adı Bill Clinton, York Dükü Edward gibi isimlerle birlikte anılmaya baÅŸlandı. Müşterilerinin kim olduÄŸu tam bilinmezken, zenginler için toplam 15 milyar dolarlık yatırım yaptığı sanılıyor.  Â

Süper zenginlere, servetlerini yönetmek için özel tavsiyelerde bulunan Epstein, hizmet bedeli olarak yılda 25 milyon ile 100 milyon dolar arasında ücret alıyor. Danışmanlık hizmeti ise müşterinin talebine göre değişebiliyor. Evlilik öncesi anlaşma, velayet anlaşması benzeri konular da ilgili alanına girdiği gibi, Gulfstream uçağını nasıl dekore etmesi gerektiğini soranları da geri çevirmiyor.

14’lük masözle seks

Epstein 2005 yılında, Palm Beach’teki malikanesine gelen bir masöze 200 dolar vererek birlikte oldu. Kız, henüz 14 yaşındaydı. Epstein’in reşit olmayan başka fahişelerle de olduğu iddiaları ortaya atıldı. Avukatları ise kızların yaşından haberdar olmadığını söyleyerek savunma yaptı. Dava tam Epstein’ın lehine kapanır gibi olduğunda Miami’de başka bir dava açıldı. Bu kez suçu kabul etmesi, aksi halde daha büyük bir suç olan seks turizmi yapmakla suçlanacağı uyarısı geldi. Epstein şimdi 18 ay hapis yatacak, sonra bir yıl ev hapsinde tutulacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!