Michael Jackson'ın ilk sahneye çıktığı yerde toplandılar

Güncelleme Tarihi:

Michael Jacksonın ilk sahneye çıktığı yerde toplandılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2009 09:57

Ünlü pop müzik yıldızı Michael Jackson'ın ölümünün ardından hayranları, sanatçının 9 yaşındayken ilk sahneye çıktığı New York'un Harlem bölgesindeki Apollo Tiyatrosunun önünü anma yeri haline getirdi.

Pop ikonunun ölümünden hemen sonra, yerel saatle 20.30'dan itibaren Manhattan'daki tarihi tiyatro önünde toplanmaya başlayan Jackson hayranları, dün de gün boyunca Apollo Tiyatrosu'nun önünde sanatçıyı andı.

Los Angeles'taki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmasının ardından hayatını kaybeden sanatçının hayranları, tiyatro önüne çiçek bırakıp, Jackson'ın anısına duvarına yazı yazdı. Apollo Tiyatrosunda gün boyunca çalınan Jackson şarkılarına eşlik eden şarkıcının hayranlarının zaman zaman da gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü.

Harlem'deki tiyatro önünde ellerinde pop kralının posterlerini taşıyan Michael Jackson hayranları, sık sık fotoğraf çektirdi.

Michael Jackson'ın 5 kardeşiyle birlikte 1969 yılında ilk kez sahneye çıktığı Apollo Tiyatrosu, pop yıldızının dışında Ella Fitzgerald, Billie Holiday, James Brown, Diana Ross, Stevie Wonder gibi ünlülerin de kariyerlerine başlamasında önemli yeri olmuştu.

Öte yandan, Times Meydanı'nda ünlülerin balmumu heykelleriyle tanınan Madame Taussaud Müzesi'nin vitrinine de yıldız şarkıcının anısına balmumu heykeli yerleştirildi. Jackson hayranı Amerikalılar ve New York'a gelen turistler vitrindeki heykel ile kendi fotoğraflarını çekti.

New York'taki pek çok müzik markette ise sanatçının albümleri raflarda en ön sıralara kondu. Jackson'ın ani ölümünün ardından albüm satışlarının arttığı belirtiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!