Mel Gibson 6 ay hapisle yargılanacak

Güncelleme Tarihi:

Mel Gibson 6 ay hapisle yargılanacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2006 14:32

Alkollü araç kullandığı için polis tarafından tutuklanan ünlü aktör Mel Gibson hakkında dava açıldı.

Los Angeles Savcılığından yapılan açıklamada, Gibson hakkında alkollü araç kullanmaktan dava açıldığı, ünlü aktörün 28 Eylülde Malibu Ceza Mahkemesinde yargıç karşısına çıkacağı belirtildi.

Mel Gibson'ın suçlu bulunması durumunda 6 ay hapis cezasına çarptırılabileceği belirtilen Savcılık açıklamasında, Gibson'ın aracında ayrıca açık bir alkollü içki şişesi bulunduğu, bunun da suç oluşturduğuna dikkat çekildi.
Savcılık, Gibson'ın polise yakalandığında ne kadar hız yaptığını belirtmezken, polis raporunu yayımlayan tmz.com internet sitesi, ünlü aktörün, hız sınırı saatte 65 kilometre olan bir karayolunda saatte 140 kilometre hızla yakalandığını bildirdi.

Ünlü oyuncuya yapılan alkol muayenesinde, Gibson'ın kanında yasal sınırın iki katı alkol oranı saptanmış, aracında açık bir tekila şişesi bulunmuştu.

Öte yandan, Los Angeles'ın ünlülerin yaşadığı semti Beverly Hills'in Hollywood'un önde gelen isimlerinin gittiği bir sinagogunun Başhahamı David Baron, Gibson'a, Musevilerin en kutsal günü Yom Kippur'da sinagoga gelmesi çağrısında bulundu.

Ünlü yıldıza mektup gönderen Yahudi din adamı, Gibson'ın sinagoga gelerek, Musevi toplumuna pişmanlığını ifade edebileceğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!