Massa poker yapar mı?

Güncelleme Tarihi:

Massa poker yapar mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2008 16:00

Önce "Tek",sonra "Duble" derken, bu yıl "Hat – Trick" yaptı. Şimdi soruyorlar: "Ferrari ekürisinin 'Atom Karınca' Brezilyalı pilotu Felibe Massa, İstanbul’da gelecek yıl "Poker" yapar mı?" diye.

Haberin Devamı

Bence yapar.                                                                                                Â

Massa poker yapar mı

Babası Antonio’nun dediği gibi  İstanbul onlara büyük şans getiriyor. İlk Pole Position’ları, ilk Grand Prix’yi  Türkiye’de elde etti Massa. Ama bir de bunun teknik tarafı var. Massa ülkesinde San Paolo pistinde çaylaklık dönemini geçirdi.

Pisti çok iyi biliyor. O pist 18 Grand Prix arasında İstanbul Park ile birlikte ters yön güzergahlı. Bunun için Massa sanki kendi evinde, kendi pistinde yarışıyor gibi direksiyon sallıyor Kurtköy’de...
Seyirci de ondan yana. Tabii bu büyük bir avantaj. Üstelik dillere destan belki tüm Grand Prix’lerin en zorlu ve kritik 8. virajını iyi ezberlemiş. Ezeli rakipleri gibi korkmuyor, ürkmüyor, sekiz saniye boyunca kırmızı otomobiline iyi hakim oluyor. Diğer pilotlar gibi boynu filan da tutulmuyor. Cumartesi günü sıralama turlarından sonra kendisi, babası Antonio ve çiçeği burnunda eşi Raffaella ile Ferrari boxunda bir araya geldik.

Çok ümitliydi. Fenerbahçe’nin Trabzonsor ile yapacağı son lig maçını zamanı olursa seyrettikten sonra Pazar günü  Zico ve bazı futbolcuların kendisini izlemeye geleceğinden söz etti. (Ama gelmediler)
Bu arada babasının ciddi bir şekilde İstanbul’da ev almak istediğini dile getirirken "İstanbul Büyük Ödülü'nü üçüncü kez kazanayım Türk pasaportu bile alırım" demesi, latife bile olsa hoşumuza gitti, sempati ile karşılandı.
Massa’nın Ferrari’de, Finli diğer takım arkadaşı Kimi Raikkonen kadar kredisi yok. Kısacası İtalyan ekibi Brezilyalı'yı ikinci ve alternatif sürücü olarak algılıyor.

Massa bundan rahatsız. Bunun için, her yarışta hem Ferrari, hem de kendi prestiji için piste çıkıyor. İstanbul O’nun imdadına yetişti. Gelecek yıl için  Massa yerine başka bir isim düşünen "Şahlanan At" ekibi, İstanbul zaferi sonrası  bu  projesini dondurdu. Soruya tekrar yanıt vereyim.
Massa gelecek sezon İstanbul’da yarışırsa dördüncü kez üst üste Türkiye Grand Prix’sini kazanır ve rahatlıkla "Poker" yapar.   

ŞİMDÄ° OLDU!                                                                                    Â

Massa poker yapar mı

Haberin Devamı

CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül’ü DışiÅŸleri Bakanıyken George Clooney’e benzetmiÅŸtim. Sonra Venedik Film Festivali'nde bunu özel röportaj sırasında Amerikalı aktöre yansıtmıştım ve bu, ilgisini çekmiÅŸti. O dönemlerde gerçekten George Clooney’e benzediÄŸini Abdullah Gül de itiraf etmiÅŸti. Ama ikisini bu kadar bire bir benzetenÂfotoÄŸraf kareleri pek yan yana getirilememiÅŸti.

Ama Kraliçe Elizabeth’in Türkiye ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün smokinli, papyonlu resmi ile George Clooney’in Venedik Film Festivali'nde çekilen resmi yan yana konunca bu benzeyiş bence zirve yaptı. Üstelik Gül’ün saç tarama stili de George Clooney’in tıpa tıp aynısı olunca adeta kardeş gibi bir görüntü ortaya çıktı.     

Haberin Devamı

Abdullah Gül'ün George Clooney'e benzetildiÄŸi gece    Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!