Maduro’dan kızdıran Nusret ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Maduro’dan kızdıran Nusret ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2018 23:15

Venezuela lideri Nicolas Maduro’nun Çin dönüşü İstanbul’da verdiği molada Nusret Gökçe’nin restoranında yemek yemesi ve ünlü tuz serpme hareketini yapması ekonomik darboğazda olan ülkesinde tepki çekti.

Haberin Devamı

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Nusret, Maduro karşısında şovunu yaparak et servis ediyor. Ardından üzerinde ünlü ‘saltbae’ hareketini yaparken çekilmiş fotoğrafının baskısı bulunan tişörtü hediye ediyor. Maduro, adının yazdığı bir kutudan çıkan puroyu da tüttürüyor. Videonun ekonomik kriz nedeniyle zor günler yaşanan Venezuela’da büyük ses getirmesi üzerine Maduro, yemeği doğruladı ve bunu ‘hayatta bir kez yaşabilecek bir şey’ olarak niteledi. Venezuela muhalefeti ise Maduro’nun bu görüntülerine tepki gösterdi.

PARA BULMAYA PEKİN’E GİTMİŞTİ

Eski Kongre Başkanı şimdiki muhalefet lideri Julio Borges, “Venezuelalılar acı çeker ve açlıktan ölürken Maduro ve (eşi) Cilia dünyanın en pahalı restoranlarından birinde keyif çatıyor ve bunu Venezuela halkından çalınan paralarla yapıyorlar” diye tweet attı. Venezuelalılar ise sosyal medyada Nusret’i bir çocuk iskeleti üzerine tuz serperken görüntüler paylaştı. Maduro, restorana İstanbul’a iki saatliğine uğradığında gittiğini belirterek “Nusret şahsen bize katıldı. Birlikte güzel vakit geçirdik” dedi. Maduro, nakit sıkıntısı çeken sosyalist hükümetine kaynak bulmak için Pekin’e gitmişti.

Haberin Devamı

Maduro’dan kızdıran Nusret ziyareti

Venezuela ekonomisi bir süredir ciddi bir krizin içinde bulunuyor. Kriz nedeniyle 2 milyon kişi ülkeden göçmek zorunda kaldı. İşte ülkede gıda sıkıntısı yaşanırken Maduro’nun pozları ülkede büyük tepki yarattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!