Madonna korkuttu

Güncelleme Tarihi:

Madonna korkuttu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2023 07:00

ABD’li şarkıcı Madonna kariyerinin 40’ıncı yılı için özel bir turneye çıkmaya hazırlanırken hastanelik oldu. Yoğun bakıma alındığı 4 gün sır gibi saklanan şarkıcının iyileşmekte olduğu, ancak ailesinin bu süreçte ‘en kötüye hazırlandığı’ belirtildi.

Haberin Devamı

ABD’li pop ikonu Madonna, geçirdiği bakteriyel enfeksiyon yüzünden yoğun bakıma alındı. Açıklama önceki gün yapılsa da şarkıcının cumartesiden beri hastanede olduğu ve durumunun sanılandan kötü olduğu anlaşıldı. Yeni ortaya çıkan ayrıntılara göre New York’ta konser hazırlıklarını sürdüren şarkıcı, cumartesi günü “bilinçsiz halde” bulundu ve hemen hastaneye kaldırıldı. 

KONSERLERİ ERTELENDİ

Olay, çarşamba günü menajeri Guy O’Seary’nin açıklamasıyla ortaya çıktı. O’Seary mesajda, “24 Haziran Cumartesi günü Madonna, yoğun bakımda birkaç gün kalmasına neden olan ciddi bir bakteriyel enfeksiyon geliştirdi.

Sağlığı iyiye gidiyor, ancak tedavisi hâlâ sürüyor. Bu sebeple tüm konser etkinliklerimizi erteliyoruz” ifadelerini kullandı. Rahatsızlandığı sırada şarkıcı, kariyerinin 40’ıncı yılı için “Kutlama” turnesine çıkmaya hazırlanıyordu. Normal takvimde başlangıcı 15 Temmuz’da Kanada’nın Vancouver kenti olarak ilan edilen 84 günlük etkinlik ise ertelendi.

Haberin Devamı

TABURCU EDİLDİ

Cumartesi günü hastaneye kaldırılan ve durumu çarşambaya kadar gizli tutulan şarkıcı Madonna dün taburcu edildi. Yoğun bakımda tedavi gördükten sonra sağlığı iyiye giden pop ikonu, hastaneden New York kentindeki evine özel ambulansla taşındı.

Yoğun bakım sürecindeMadonna’nın yanında  26 yaşındaki kızı Lourdes’in kaldığı öğrenildi.

64 yaşındaki ünlü şarkıcının yaşları 10 ila 26 arasında değişen altı çocuğu bulunuyor.

BİLGİ NOTU

Enfeksiyonlar, akut veya zamana yayılmış komplikasyonlarla gelişerek hayati risk oluşturabilen ciddi bir hastalıktır. Hastalık taşıyan bakteriler kişiden kişiye solunum, kan, vücut sıvısı gibi birçok yolla bulaşabilir. Genel olarak ateş, ishal, kas ağrıları, öksürme ve yorgunluk gibi belirtiler gösterir. Bazı durumlarda bağışıklık sisteminin savunma girişimleri, kişinin kaldırabileceğinden daha kötü etkilere neden olarak ciddi sonuçlar doğurabilir.

AİLESİ EN KÖTÜYE HAZIRLANMIŞ

Cumartesi günü entübe edilen şarkıcının durumunun ciddiyetini Daily Mail’e anlatan bir aile yakını, “En kötüye hazırlandık” sözleriyle açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!