Lezbiyen kadın, kadınlar tuvaletine alınmadı!

Güncelleme Tarihi:

Lezbiyen kadın, kadınlar tuvaletine alınmadı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2016 09:15

Umumi alanlardaki tuvaletlerde kadın ve erkek tuvaletlerinde daha önce yanlış bölüme girenler olmuştur. Bu gibi durumlarda güvenlik görevlileri müdahale ederek kişileri doğru kabine yönlendirmeye çalışırlar. Ancak bu sefer durum biraz farklı, ABD'de bir kadının, kadınlar tuvaletine girmesi engellendi!

Haberin Devamı

Yer ABD Houston. North Carolina'da yer alan umumi bir tuvaletin kadınlar bölümüne giren bir kişi yetkililerce engellendi. İşin ilginci engellenen kişi bir kadındı. Tamara McDaniel adında bir blog yazarı tarafından kaydedilen görüntülerde, söz konusu kadından kimliğini göstermesini isteyen yetkililer, genç kadının "Kimliğim üzerimde değil" demesi üzerine duruma müdahale ediyor. Üstündeki kıyafetler sebebiyle, yetkililerin erkek sandığı adı açıklanmayan kadın uzun süre onları ikna etmeye çalışırken görüntülendi. Kadınlar tuvaletindeki diğer kadınların da yetkililere tepki gösterdiği görülürken, söz konusu kadının lezbiyen olduğu ve bu sebeple erkeksi giyinmeyi sevdiği öğrenildi. Saç şekli ve sesiyle de yetkililere "inandırıcı gelmeyen" lezbiyen kadın, muhtemelen kadınlar tuvaletinden kovulan ilk kadın olarak dünya tarihine geçti...

Haberin Devamı

ABD'de pek çok LGBT hakları savunucusu tarafından skandal olarark değerlendirilen olayın sonrasında henüz yetkililerden bir açıklama gelmezken, 19 Nisan'da kaydedilen görüntüleri 2 milyondan fazla kişi izledi!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!