Kosova seks komplosu

Güncelleme Tarihi:

Kosova seks komplosu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2008 00:00

Amerikalı eski istihbaratçı Wayne Madsen, eski ABD Dışişleri Bakanı Madeleine Albright ile şimdiki Kosova Başbakanı Haşim Taci arasında ’cinsel ilişki’ yaşandığını öne sürdü.

Madsen’e göre 30’lu yaşlarda olan Taci ile birlikte olan 60’lı yaşlarındaki Albright, Clinton ve Bush Yönetimi’ni Kosova’nın bağımsızlığını desteklemeye zorladı.

Eski ABD Dışişleri Bakanı Madeleine Albright ile şimdi Kosova Başbakanı olan Haşim Taci arasında "seksüel ilişki" yaşandığı iddia edildi.

Bu bomba gibi iddia, halen serbest gazetecilik yapan Amerikalı eski ödüllü istihbarat görevlisi Wayne Madsen tarafından ortaya atıldı. Madsen, şimdi, Demokrat Parti Başkan Adayı olan Senatör Barack Obama’ya dış politika danışmanlığı yapan Albright’ın Haşim Taci ile cinsel ilişki kurarak Dışişleri Bakanlığı görevini kötüye kullandığını öne sürdü.

Seks oyuncağı

Madsen, iddialarını, Hırvat, Sırp ve Kosova kaynaklarına dayandırdı. Albright, 1997-2001 yılları arasında ABD Dışişleri Bakanlığı yapmıştı. Wayne Madsen, ilişki döneminde, Taci’nin 30’lu, Madeleine Albright’ın da 60’lı yaşlarda olduğunu kaydetti. Madsen’a göre Albright, Taci’yi seks oyuncağı gibi kullanıyordu. "Süper gizli" NSA’nın eski ajanı Madsen, Haşim Taci’nin, Albright ile seks ilişkisini hem Bill Clinton hem de George W. Bush Yönetimleri’nin Kosova’nın bağımsızlığını desteklemesi için kullandığını kaydetti. Madsen, Kosova’nın, şimdi, bir "uyuşturucu, sigara, silah ve insan kaçakçılığı ile fuhuş merkezi" haline geldiğini öne sürdü. Madsen, Kosova Kurtuluş Ordusu UÇK’nın hem El Kaide ve Çeçen örgütleri hem de Rus-İsrail Mafyası ile ilişkileri olduğunu da iddia etti.

Asıl adı "Marie Jana Korbelova" olan Madeleine Albright, Prag’da dünyaya gelmişti. Wayne Madsen, Albright’ın UÇK lideri Haşim Taci ile ilişkilerini Sırplar’ın iyi bildiğini de belirtti. Kosova’yı, ABD, İngiltere ve Fransa’nın yanı sıra Türkiye de tanımıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!