Koronavirüse yakalanmıştı! Berlusconi'nin son durumu açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Koronavirüse yakalanmıştı Berlusconinin son durumu açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2020 22:29

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin sağlık durumu ile ilgili bugün kamuoyuna bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Berlusconi'nin sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Haberin Devamı

2 Eylül tarihinde yeni tip korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkan İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, o tarihten itibaren hastanede tedavi ediliyor. Bugün yapılan açıklamada Berlusconi'nin sağlık durumu ile ilgili önemli bir güncelleme paylaşıldı.

SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR
Berlusconi'nin özel doktoru Alberto Zangrillo, 3 Eylül'de tedbir amacıyla hastaneye kaldırılan 83 yaşındaki politikacının sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Doktor Zangrillo, korona virüs kaynaklı zatürre teşhisi nedeniyle Milano'daki San Rafaele Hastanesi'nde tedavi altında bulunan Berlusconi'nin klinik tablosunun istikrarlı bir şekilde iyiye gittiğini duyurdu. 

AİLESİNİN DE TESTİ POZİTİF ÇIKMIŞTI

Forza Italia Partisi liderine yaz aylarını geçirdiği Sardunya Adası dönüşünde kontrol amaçlı test uygulanmış ve test sonucu pozitif sonuç vermişti. Berlusconi'nin 30 yaşındaki sevgilisi Marta Fascina, 31 yaşındaki oğlu Luigi, 36 yaşındaki kızı Barbara ve 54 yaşındaki kızı Marina'nın da korona virüs testleri pozitif çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!