Kızlarımı öldüreceğim

Güncelleme Tarihi:

Kızlarımı öldüreceğim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2011 00:00

Avrupa’nın gündemi, 6 yaşındaki İsviçreli ikizlerle ilgili trajediye kilitlendi. Kızları İtalya’ya kaçıran baba, kendini bir trenin altına atmıştı. İntihardan önce postaladığı mektup ise dün eski eşine ulaştı, içinde “İkizleri öldüreceğim” yazılıydı.

Haberin Devamı

30 OCAK’tan beri kayıp olan ikiz kardeşlerin öldürülmüş olma ihtimali, tüm Avrupa basınının gündemini işgal etti. İsviçre’de boşandığı eşinin yanında yaşayan 6 yaşlarındaki Livia ve Alessia’yı okuldan alarak kayıplara karışan baba Mathias Schepp, önce Korsika’ya ardından da İtalya’ya geçmişti. Korsika için gemiye üç bilet aldığı tespit edilen babanın İtalya’ya yalnız geçtiği saptanmıştı.
Mektupla ümitler tükendi
Daha sonra İtalya’nın Cerignola Kasabası’nda kendini bir trenin altına atarak intihar eden baba, çocuklarla ilgili geride hiçbir iz bırakmamıştı. Babanın intiharından 12 gün sonra eve ulaşan bir mektup, tüm umutları bitirdi. Baba Schepp, ikizleri öldüreceğini belirttiği mektubunda eşine hitaben, “Merak etme onlar barış içinde uyuyacaklar ve hiç acı çekmeyecekler” diye yazdı. Mathias Schepp’in mektubu, ikizleri İsviçre’den alıp Fransa’ya geçtikten sonra yazdığı ve 1 Şubat’ta Toulon’dan postaya verdiği açıklandı. İkizlerin babaları tarafından öldürülmüş olabileceğini güçlendiren bu mektupla ümitler tükendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!