Kaos çıkarmaktan gözaltına alındı

Güncelleme Tarihi:

Kaos çıkarmaktan gözaltına alındı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 12:55

Barcelona'nın dünya çapındaki yıldızı Lionel Messi'ye benzerliği ile dünyanın ilgisini çeken İranlı Reza Parastesh, 'kaos oluşturduğu' gerekçesiyle gözaltına alındı. Messi', kısa bir süre sonra serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Dünyanın en çok tanınan futbolcuları arasındaki Lionel Messi'ye benzerliğiyle ilgi çeken İranlı Reza Parastesh, 'kaos oluşturması' gerekçesiyle gözaltına alındı. Messi'ye olan benzerliği ilk kez babası tarafından fark edilen 25 yaşındaki Parastesh, zamanla benzerliği kendisi de kabullendi. Messi gibi sakal da bırakan ve arasının açık olduğu futbol konusundaki yeteneklerini geliştirmeye çalışan Parastesh, Barcelona forması giydiği fotoğraflarını sosyal medyada paylaşınca kısa sürede dünya çapında 'İranlı Messi' olarak tanınmaya başladı.

KALABALIK SORUN OLDU

Sputnik'te yer alan habere göre birçok basın kuruluşundan röportaj talebi ve çeşitli ajanslardan modellik teklifi alan 'İranlı Messi', bu ünü nedeniyle bu kez başını derde soktu. İran'ın Hamedan şehrinde İranlı Messi'yi gören ve selfie çekmek isteyen kalabalık nedeniyle olay yerine intikal eden İran polisi, Parastesh'i gözaltına alarak otomobiline de el koydu. 'Kaos oluşturma' gerekçesiyle karakola götürülen İranlı Messi, bir süre gözaltında tutulduktan sonra serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Kaos çıkarmaktan gözaltına alındı

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!