Kalp masajı yüzünden kemikleri kırılmış

Güncelleme Tarihi:

Kalp masajı yüzünden kemikleri kırılmış
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2009 00:00

İngiliz The Sun Gazetesi, Michael Jackson’ın otopsi raporuna ulaştığını iddia ederek şu bilgilere yer verdi: Hayata döndürmeye çalışan doktor, yaptığı sert masaj sırasında sanatçının kaburga kemiklerini kırdı. Saçı dökülmüştü ve başında peruk vardı. The Los Angeles Times ise ikinci otopsi sonucunun henüz açıklanmadığını yazdı.

Haberin Devamı

ÖLÜMÜNDEN ÖNCEKİ SON PROVASI

İNGİLİZ The Sun Gazetesi, geçtiğimiz hafta ani ölümüyle milyonlarca kişiyi yasa boğan “Pop Kralı” Michael Jackson’ın otopsinin ön sonuçları olduğunu iddia ettiği bilgiler yayımladı. Gazetede yer alan rapora göre, Michael Jackson’ı hayata döndürmeye çalışan doktor, yaptığı sert masaj sırasında sanatçının kaburga kemiklerini kırdı, vurulan iğneler yüzünden vücudu kalbura çevrilmişti. Michael Jackson ile ilgili raporun önemli bölümleri şöyle:

Jackson’ı hayata döndürmeye çalışan doktor, sanatçının göğsüne yaptığı sert masaj sırasında pek çok kemiğini kırdı.
Jackson öldüğünde sadece 51 kiloydu.
Kalbinin yanında dört adet adrenalin iğnesine ait iz saptandı.
En az 13 estetik operasyon geçiren pop kralının vücudunda ameliyat izleriyle birlikte çok sayıda iğne izi bulunuyordu.
Ünlü yıldızın burun kemiği tamamen, burnunun sağ tarafıysa kısmen çökmüştü.
Jackson’ın dizleriyle baldırlarının ön kısmında sebebi belli olmayan morluklar vardı.
İmajının en önemli unsurlarından olan saçı dökülmüştü. Jackson’ın başında peruk vardı.

Nabzı atıyordu

Daha önce basına yansıyan ve Jackson’ın doktoru Conrad Murray’in ünlü yıldıza “Demerol” ve “OxyContin” isimli ağrı kesici iğneler yaptığına ilişkin haberlerinin ise doğru olmadığı açıklandı. Los Angeles polisi, Jackson’ın doktoru Conrad Murray’ı iki kez sorguladı. Ancak, Murray’a yönelik herhangi bir suçlamada bulunulmadı. Doktor, Michael Jackson’ı henüz nabzı atarken yatağında bulmuş, ancak tüm çabalarına rağmen kurtaramamıştı.Doktorun sorumlu olduğunu söyleyen Jackson’ın ailesi ise ikinci otopsi istedi. Los Angeles Times Gazetesi, ikinci otopsinin de tamamlandığını ama sonuçların açıklanmadığını yazdı. Otopsilerle ilgili bulguların kesin olarak ortaya çıkmasının iki ay alabileceği belirtiliyor.

Cenaze yarın

Michael Jackson’un tarihi cenaze töreninin çarşamba günü yapılacağı konusunda haberler yoğunlaşırken, Michael’ın kardeşleri Jackie, Jermaine ve Tito önceki gün Neverland çiftliğini gezdiği ve nereye gömüleceğine yer konusunda karar verdikleri ifade ediliyor.

Jackson’ın vasiyetini yazıp yazmadığı bilinmiyor. Jackson ailesinin avukatı Londell McMillan, vasiyetin olduğuna dair bazı iddialar olduğunu, bu konuyu araştırdıklarını ancak aileye henüz bir vasiyetin ulaşmadığını belirtti. McMillan, eğer vasiyet yoksa Jackson’ın mirasının çocuklarına kalacağını, çocuklara kalan mirasın, şarkıcının ebeveynleri tarafından idare edileceğini ve denetleneceğini söyledi.
Bu arada, ABD Başkanı Barack Obama da Michael Jackson’ın ailesine taziye mesajı yollayarak derin üzüntülerini belirtti.

Kardeşini çok özlüyor

Los Angeles’ta Siyahi Eğlence Ödülleri töreni, Michael Jackson’a övgü gecesine dönüştü. Gecede sahneye çıkan Jackson’ın kardeşi Janet Jackson, “Büyük acı yaşıyoruz” derken Alicia Keys ise, “Onu özlüyoruz, onu seviyoruz, kendimizi çökmüş hissediyoruz” diye konuştu. Michael Jackson’ın babası Joe Jackson’un ise iş projelerinden söz etmesi, ayrıca başka bir karede kahkaha atarken yakalanması büyük tepki çekti.
Bu arada Los Angeles Yüksek Mahkemesi, annesi Katherine’in başvurusu üzerine Michael Jackson’ın çocuklarının vesayetini geçici olarak kendisine verildiğini söyledi.
Anne Jackson, oğlunun mülkünün kontrolünün de kendisine verilmesi için ayrı bir dava açtı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!