Jackson intiharı düşünüyor muydu

Güncelleme Tarihi:

Jackson intiharı düşünüyor muydu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2009 01:02

ÜNLÜ yıldız Michael Jackson ile ilgili olarak ortaya atılan iddialar, kendisiyle benzer kaderi paylaşan tüm diğer ünlüler ile ilgili olarak ileri sürülen iddiaları gölgede bıraktı.

Altı ay önce ‘işim bitti’ demiş: İngiliz Daily Mail gazetesine göre, Michael Jackson, altı ay önce, “Ölsem daha iyi. İşim bitti” diye umutsuzca konuştu. Ayrıca, kâbuslarında sık sık öldürüldüğünü görüyordu.
Akciğerleri hasta: Genetik bir hastalık yüzünden akciğerleri zarar gördü ve uzun süredir şarkı söyleyemiyordu. Evinden dışarı çıktığında, akciğerlerini enfeksiyondan korumak için maskeyle dolaşıyordu. Bu yüzden, domuz gribini bahane ederek, İngiltere turnesini iptal ettirmeye çalıştı.
Bir deri bir kemik kalmıştı: O kadar zayıftı ki, bir deri bir kemik kalmıştı. Doktorlar, onun anoreksi hastası olduğuna inanıyorlardı.
İntiharı düşünüyordu: Değil konser vermek, bir tek şarkı söyleyebilecek durumda bile değildi. Ayrıca dans da edemiyordu. Londra’da vereceği konserler, daha sahneye çıkmadan onu yıpratmıştı. Ve yakın çevresine göre, intiharı düşünüyordu.
İklim değişikliğiyle ilgili şarkı üzerinde çalışıyordu: Üzerinde çalıştığı son şarkı, iklim değişikliğiyle ilgiliydi. Ailesi iki hafta önce onu zorla kliniğe yatırmayı istedi.
Çok az yer, çok ilaç alırdı: Jackson’ın çocuklarının eski dadısı, “Michael çok az yemek yer, ağrı kesicileri karıştırıp içerdi. Birçok kez çıkarması için midesine bastırarak yardım etmiştim” dedi. “Ailesi, ölümden birkaç saat sonra arayıp ‘evdeki gizli paralar nerede’ diye sordu” diyen Grace Rwaramba’nın (42) işine aralık ayında aniden son verilmişti.
Stresten ölmedi: Baba Joe Jackson, oğlunu stresin öldürmediğini ve büyük süperstarı çok özleyeceklerini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!