İzmir'de trafik kazası: 3 ölü

Güncelleme Tarihi:

İzmirde trafik kazası: 3 ölü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2008 19:18

İzmir'in Narlıdere ilçesinde, üç kişinin öldüğü, beş kişinin de yaralandığı kazada, uçuruma yuvarlanan otomobili kullanan sürücünün ehliyetinin olmadığı ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Adana'da otoyol şantiyesinde çalışan İmam İlgün (45), izin alarak İzmir'in Narlıdere ilçesindeki evine geldi. İlgün, ailesi ve komşularını yanına alarak otomobille Nar-Bel Mahallesi'ndeki evinden bankaya gitmek ve alışveriş yapmak için yola çıktı.

İmam İlgün'ün kullandığı 35 AD 4908 plakalı otomobil, Nar-Bel Mahallesi Özkarakaya Caddesi'nde seyrederken kontrolden çıktı. İstinat duvarı olmayan yoldan çıkan otomobil, yaklaşık 80 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Sürücü İlgün, takla atan otomobilden dışarı fırladı.

Otomobilde bulunan Fadime İlgün (39), Seray İlgün (17) ve Fatma Sönmez (76) öldü. İmam İlgün, eşi Sevim (43), Aynur Sönmez (32) ile 2.5 yaşındaki Ata ve 1.5 aylık Asiye Sönmez yaralandı. Sevim İlgün, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine, diğer dört yaralı Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Ata Sönmez'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olaydan sonra trafik polislerinin yaptığı araştırmada, araç sürücüsü İmam İlgün'ün ehliyetinin olmadığı ortaya çıktı.
Bu arada, kazadan sonra olay yerinde toplanan mahalle sakinleri, yol kenarına istinat duvarı yapılmadığını belirterek, belediye yetkililerine tepki gösterdiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!