Ivana Trump kimdir, neden öldü? Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump'ın hayatı hakkında merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

Ivana Trump kimdir, neden öldü Donald Trumpın eski eşi Ivana Trumpın hayatı hakkında merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2022 03:34

Ivana Trump'ın hayatı ölüm haberinin ardından gündeme geldi. ABD Eski Başkanı Donald Trump'ın ilk eşi Ivana Trump hayatını kaybetti. Donald Trump sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ivana Trump'ın New York'taki evinde öldüğünü duyurdu. 1977 yılında Donald Trump ile evlenen Ivana Trump Donald Fr, Ivanka ve Eric Trump'ın da anneleri oluyor. Peki, Ivana Trump kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? İşte, Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump'ın hayatı ve biyografisi hakkında merak edilen bilgiler.

Haberin Devamı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın ilk eşi Ivana Trump hayatını kaybetti. Donald Trump, kendine ait sosyal medya platformu Truth Social'dan eski eşi Ivana Trump'ın 73 yaşında öldüğünü duyurdu. Çekoslovakya'da komünist rejimde büyüyen Ivana Trump bir dönem modellik yaptı. Eski Olimpiyat kayakçısı olan Ivana Trump Donald Trump ile 1977 yılında evlenip 1992 yılında ayrılmıştı.

IVANA TRUMP KİMDİR?

Ivana Trump 20 Şubat 1949'da Zlín, Çekoslovakya'da dünyaya geldi. Çek iş insanı, eski Olimpiyat kayakçısı ve model olan Trump, Eski Amerikan Başkanı Donald Trump ile 1977 yılında evlendi.

Donald Trump'la evliliğinden Ivanka Trump, Eric Trump ve Donald Trump Jr. adlı 3 çocuğu olan Ivana Trump, Big Brother yarışmasının 2010 senesindeki seçmelerinde yarışmacı olarak yer almıştır.

Haberin Devamı

Çekoslovakya'da komünist rejimde büyüyen Ivana Trump, Donald Trump ile 1992 yılında ayrıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!