İsrail’den Lübnan’ın güneyine SİHA saldırısı: 1 ölü, 5 yaralı

Güncelleme Tarihi:

İsrail’den Lübnan’ın güneyine SİHA saldırısı: 1 ölü, 5 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2024 20:23

Lübnan basınında yer alan haberlerde, İsrail’in Lübnan’ın güneyinde bir araca SİHA saldırısı düzenlediği belirtilerek, saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı aktarıldı.

Haberin Devamı

İsrail, Lübnan topraklarına yönelik saldırılarına devam ediyor. Lübnan basınında yer alan haberlerde, öğleden sonra Lübnan'ın güneyindeki Kafra'da Lübnan askeri kontrol noktası yakınında bir araca SİHA saldırısı düzenlendiği belirtilerek, saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı aktarıldı. Saldırının Lübnan-İsrail sınırından yaklaşık 8 kilometre uzaklıkta düzenlendiği ifade edilen haberlerde, saldırıda bir aracın tahrip olduğu, bir aracın da alev aldığı belirtildi.

'HİZBULLAH ÜYESİ 2 KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ' İDDİASI

İsrail basının güvenlik kaynaklarına dayandırdığı haberlerde ise, saldırıda Hizbullah üyesi 2 kişinin öldürüldüğü belirtilerek, saldırının Bint Jbeil bölgesinde bir araca düzenlendiği ifade edildi. Haberlerde, üst düzey bir Hizbullah üyesinin saldırıdan kaçmayı başardığı ancak iki yardımcısının öldürüldüğü öne sürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!