Iraklı sunucudan şok açıklama

Güncelleme Tarihi:

Iraklı sunucudan şok açıklama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2008 00:03

Almanya'nın en önemli haber bültenini sunan Iraklı kadın son açıklamasıyla şoke etti.

Haberin Devamı

ÜNLÜ EŞCİNSEL ÇİFTLER

Almanya'nın ikinci kanalı ZDF'in ana haber bültenini sunan Irak asıllı sunucu Dunja Hayali genç bir bayan şarkıcıyla lezbiyen ilişki yaşadığını açıkladı.

Almanya'daki en ciddi haber bültenlerinden biri olan ve milyonlarca insanın izlediği 'heute journal" programını sunan Hayali, yaptığı işten büyük zevk aldığını ve özel hayatında da çok mutlu olduğunu söyledi.

Punk müziği yapan şarkıcı Mareike Arning'le mutlu bir birlikteliği olduğunu belirten, Dunja Hayali, "Bir yıldır Mareike ile birlikteyim. İlişkimizi saklama gereği duymuyoruz. Birlikte dolaşıyor, Berlin'in en ünlü kafesinde birlikte kahve içiyoruz" dedi.

ÇALIŞMA ARKADAŞLARI BİLMİYOR

Ancak sunucu Hayali'nin yaptığı bu şok açıklama birlikte çalıştığı arkadaşlarını bile şaşırttı. Çalışma arkadaşları Hayali'nin lezbiyen bir ilişki yaşadığını bilmiyor.

Haberin Devamı

Şimdi Almanya'da yeni bir tartışma başladı. Ülkenin en ciddi haber bülteninin lezbiyen bir sunucu tarafından sunulması değişik tepkilere neden oldu. Dunja Hayali'nin bu son açıklamasından sonra bültenin reytinginin düşüp düşmeyeceği de merakla bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!