İngiltere'de skandal derinleşiyor: İşçi Parti'li Danczuk’a bu kez de tecavüz suçlaması

Güncelleme Tarihi:

İngilterede skandal derinleşiyor: İşçi Partili Danczuk’a bu kez de tecavüz suçlaması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2016 11:36

İngiltere’de ana muhalefette bulunan İşçi Partisi’nin Rochdale Milletvekili Simon Danczuk, 17 yaşındaki bir genç kıza cinsel içerikli mesajlar yolladığı gerekçesiyle parti üyeliğinin askıya alınmasının ardından şimdi de tecavüz suçlamaları ile karşı karşıya...

Haberin Devamı

Lanchashire polisi, 49 yaşındaki Danczuk hakkında 2006’ya dayanan tecavüz suçlamasıyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı. Fakat suçlamanın detayları ile ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Danczuk konuya ilişkin basın açıklamasında, “Bu iddiaların tamamı asılsız, kötü niyetli ve çok üzücü. Polis henüz benimle iletişime geçmedi ancak soruşturmaya destek vereceğim. En kısa zamanda aklanacağıma inanıyorum” dedi.

İSTİFA ÇAĞRILARI SÜRÜYOR

Danczuk hakkındaki tecavüz iddiaları, ofisinde çalışmak için iş başvurusu yapan Sophena Houlihan adlı genç kıza yolladığı uygunsuz cep telefonu mesajlarının medyaya yansımasının ardından geldi. Yaşanan on gelişmeler, İngiliz vekilin üzerindeki istifa baskısını artırdı. 

İngilterede skandal derinleşiyor: İşçi Partili Danczuk’a bu kez de tecavüz suçlaması

Sophena Houlihan

Danczuk genç kıza uygunsuz mesajlar gönderdiğini kabul etmiş, ancak bu davranışlarını uzun süredir devam eden alkol problemine bağlamıştı.

Haberin Devamı

ESKİ KARISI: BEN UYURKEN...

Bu skandalın gölgesinde Danczuk’un ilk karısı Sonia Rossington, 10 yıllık evlilikleri boyunca milletvekilinin ona cinsel şiddet uyguladığını ve bu nedenle halen terapi görmekte olduğunu söylemişti.

Rossington Danczuk’un evli oldukları dönemde haftanın yedi günü sabah akşam seks yapmayı talep ettiğini ve kimi zaman da uyurken kendisine tecavüz ettiğini söylemişti. 

İngilterede skandal derinleşiyor: İşçi Partili Danczuk’a bu kez de tecavüz suçlaması

Sonia Rossington

39 yaşındaki Rossington “Bazen uykumdan uyanır ve onun benimle seks yapmakta olduğunu fark ederdim” demişti. 

TÜM KARİYERİ SKANDALLARLA DOLU 

Simon Danczuk İngiliz basınında ilk kez ikinci karısı Karen’ın “Selfie Kraliçesi” olarak ün kazanıp göğüs dekolteli
fotoğraflarını internet ortamında satmaya başlaması ile tanınmıştı. 

Danczuk’un ikinci karısı Karen Danczuk ile olan ilişkisi de olaylı bir şekilde bitmiş ve bu sefer de milletvekilinin yaşadığı yeni, kısa süreli ilişkiler medyanın gündemine oturmuştu. 

İngilterede skandal derinleşiyor: İşçi Partili Danczuk’a bu kez de tecavüz suçlaması

Karen Danczuk

49 yaşındaki Danczuk geçtiğimiz aylarda İşçi Partisi’nin yeni lideri Jeremy Corbyn’e karşı kaleme aldığı makalelerle de gündeme gelmişti. 

Muhafazakar Parti’ye yakınlığı ile bilinen Daily Mail gazetesi için bir dizi yazı kaleme alan ve Corbyn’i sert bir şekilde eleştiren Danczuk, partisine ihanet etmekle suçlanmıştı.

 

BAKMADAN GEÇME!