İngiltere sapık polis memurunu konuşuyor

Güncelleme Tarihi:

İngiltere sapık polis memurunu konuşuyor
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 21, 2010 12:12

İngiltere’de 41 yaşındaki bir polis memuru, karakolda 19 kadına tecavüz ve cinsel tacizde bulunduğu suçlamasıyla hakim karşısına çıkarıldı. Hakkında tecavüzden cinsel tacize kadar 43 suçlama bulunan Michel, görevden el çektirildi. İngiliz medyası, kadınların çoğunun polis tarafından gözaltına alınan uyuşturucu bağımlısı veya evsizler olduğunun tahmin edildiğini bildirdi.

Haberin Devamı

Ãœlkenin kuzey doÄŸusundaki Northumberland polis merkezinde yapan 41 yaşındaki polis memuru Stephen Michell, evsiz ya da uyuÅŸturucu bağımlısı 19 kadına tecavüz ve cinsel tacizde bulunmakla suçlanıyor. Â

 

MaÄŸdurların ÅŸikayeti üzerine geçtiÄŸimiz hafta gözaltına alınan Michell, 7’si tecavüz,17’si cinsel taciz ve 19’u görevi kötüye kullanma olmak üzere toplamÂ43 suçlamayla Newcastle Magistrates mahkemesinde hakim karşısına çıkarıldı.

 

İngiliz Bağımsız Polis Şikayet Komisyonu (IPCC), 1999-2007 tarihleri arasında meydana geldiği belirtilen söz konusu iddialarla ilgili soruşturma başlattı.

 

Haberin Devamı

Hakkında yürütülen soruşturma nedeniyle görevden el çektirilen Michell’ın polis arkadaşları, iddiaları ‘korkunç’ olarak nitelendirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!