Harem kurmuş

Güncelleme Tarihi:

Harem kurmuş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2006 10:50

10 kadınla yaşayan Japon, 11’inci de yakayı ele verdi. 57 yaşındaki Şibuya, kimseyi zorlamadığını çekici bir erkek olduğunu iddia etti.

Japonya’da çokeşlilik yasak olmasına rağmen 10 kadınla birlikte yaşayan bir adam, 11’inci bir kadın daha isteyince polis tarafından tutuklandı. 57 yaşındaki Hirohito Şibuya’nın, başka bir kadını daha kendisiyle yaşaması için tehdit etmesinden sonra kadının ihbarıyla yakayı ele verdiği bildirildi.

Polis kaynakları, Şibuya hakkında daha önceleri başka kadınların da benzer şikayetlerle başvurduğunu söyledi. Şibuya’dan şikayetçi olan 20 yaşındaki genç kadın, adamın kendisine emniyet birimlerinde çalışan emekli bir polis olduğunu söylediğini aktardı. Ancak Şibuya’nın 59 yaşındaki eski karısı ise Şibuya’nın asla böyle bir işi olmadığını genç kadına söylemiş.

Japon basınına göre, yaşları 20 ila 50 yaşlarında 10 kadınla birlikte yaşayan Şibuya, tutuklandıktan sonra yaptığı açıklamada, "Evimde çokeşli bir sistem içinde yaşıyorduk" itirafını yaptı ancak hiçbir kadını tehdit etmediğini savundu. Japonya’da çokeşli evlilik yasak, ancak Şibuya’nın, polise, kadınlarla önce evlendiğini, sonra da ayrıldığını söyledi.

’ÇEKİCİ BİR ERKEĞİM, PEŞİMDEN SÜRÜKLERİM’

Japon basınındaki haberlere göre evde yaşayan kadınlar, işsiz Şibuya için de çalışıp ona bakıyordu. Şibuya ise ’kadınlar için çekici bir erkek olduğunu ve onları peşinden sürükleyebildiğini’ ve bu durumun da bir tür çokeşli evliliğe benzediğini belirtti.

Gut hastalığı ve panik atakları olduğunu, dolayısıyla çalışamadığını ancak kadınlarının dışarıda çalışarak eve para getirdiklerini kaydeden Şibuya, bir tür komün yaşam sürdüklerini de sözlerine eklemiş.

Japon Kyodo haber ajansına göre, 20 yaşındaki kadına da var olan bu birlikteliğe katılmasını teklif eden Şibuya, aksi durumda ya da gidip bunu başkasına açıklaması halinde kadını ölümle tehdit etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!