Hangisi daha yakışıklı

Güncelleme Tarihi:

Hangisi daha yakışıklı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2006 00:00

Süpermen, Amerikalı aktör Brandon Routh’un oyunuyla beyazperdeye dönmeye hazırlanırken Hindistan’ın sinema fabrikası Bollywood da ’Krrish’ isimli kahramanıyla meydan okuyor.

’Süpermen’in Dönüşü’ isimli filmde efsanevi oyuncu Christopher Reeve’den boşalan karakterin yeni sahibi olan Brandon Routh, dış görünüşüyle selefinin kaba bir kopyasını andırıyor. Süpermen’in yeni maceralarını konu alan filmin cuma günü gösterime girmesi beklenirken, ’Krrish’ şimdiden fırtına estirmeye başladı.

Aşk hikayeleri, komediler ve tragedyalar ile milyonlarca izleyici çekmeyi başaran Bollywood, ilk kez Süpermen tarzı bir karakter yaratarak Batı tarzı bir yapımla bu sektörde de iddialı olduğunu kanıtlamaya çalışıyor.

Filmin yıldızı Hrithik Roshan, "Krrish, Bollywood’da süper kahraman konseptini yerleştirmeye çalışan bir girişim. Şimdiye kadar bu Bollywood’a yabancı bir konseptti, ancak bu filmle bunu başarmak istiyoruz" diyor. ’Krrish’, 2003 yapımı, E.T.’yi andıran "Koi Mil Gaya"nın devamı. İlk filmde de oynayan Krrish, dünyayı ziyaret eden bir uzaylıdan elde ettiği süper gücüyle, Singapur’da suçla mücadele ediyor.

Filmin yapımcısı ve aktörün babası Rakesh Roshan; "Filmim Süpermen’in kopyası değil. Nasıl Batman, Örümcek Adam ve Süpermen varsa, benimkisi de Krrish" diyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!