Güney Kutbu’nda evlenme teklifi! Yüzükleri penguenler taşıyacak...

Güncelleme Tarihi:

Güney Kutbu’nda evlenme teklifi Yüzükleri penguenler taşıyacak...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2024 16:13

Jose Valverde adlı mühendis, kız arkadaşı Tania Alvarez’e Güney Kutbu’nda evlenme teklif etti. Çiftin düğününün yine kutupta olacağı, yüzük taşıyıcılarının ise penguenler olacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Britanya Antarktika Araştırmaları (BAS) merkezinde görevli inşaat mühendisleri Jose Valverde ve Tania Alvarez, dün Antarktika’da nişanlandı. İspanya'daki inşaat mühendisliği çalışmaları sırasında tanışan ve daha sonra Antarktika’daki bilimsel araştırma tesisinde çalışmaya başlayan çift hakkında açıklama yapan BAS, “Tania ve Jose, Antarktika'nın buzlu harikaları arasında nişanlanmanın tadını çıkarırken aşk hikayeleri, en zorlu ortamlarda bile aşkın yeşerebileceğini ve en güneydeki kıtanın dondurucu sıcaklıklarını aşan bir sıcaklık yaratabileceğini hatırlatıyor” dedi.

Güney Kutbu’nda evlenme teklifi Yüzükleri penguenler taşıyacak...

DÜĞÜNDE PENGUENLER OLACAK

Haberin Devamı

Jose yaptığı evlenme teklifi için “Böyle önemli bir an için bundan daha mükemmel bir yer düşünemezdim” derken kıtada düğün planları yapan Tania ise “(Düğünde) ailemizi, arkadaşlarımızı ve Antarktika cazibesine bir dokunuş olarak yüzük taşıyıcılarımız olarak iki penguen istiyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!