Gözüne bıçak sapladı

Güncelleme Tarihi:

Gözüne bıçak sapladı
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 06, 2010 00:00

Türk gencinin gözüne saplı bıçakla görüntüsü Almanya'yı şoke etti. Polis, yılbaşı gecesi kız arkadaşıyla kutlamaya giden 16 yaşındaki İbrahim O.'nun kelebek bıçağını kendisinin gözüne sapladığını tahmin ediyor.

Haberin Devamı

İŞTE O KORKUNÇ GÖRÜNTÜ

Göze batan bıçak beyni zedelediği için talihsiz Türk genci şu anda hastanede komada. Olayın nasıl meydana geldiğini anlatamıyor. Ancak İbrahim'in kız arkadaşı Nina, yılbaşı partisine giderken saldırıya uğradıklarını iddia etti. 17 yaşındaki genç kız, bıçağın İbrahim'in gözüne saplanma anını ise görmediğini söyledi.

Hamburg polisi ise İbrahim'in kelebek bıçağıyla oynarken elinden kayıp gözüne batmış olabileceği olasılığı üzerinde duruyor. Polis olayın aydınlanması için İbrahim'in komadan çıkmasını bekliyor. Olay sonrası ameliyat edilen Türk gencinin hala komada olduğu belirtildi.

Doktorların Ä°brahim'in bıçak saplanan gözünü kurtarıp kurtarmadığı ise ameliyat sonrası belli olacak.Â

DÃœNYADAN KISA KISA...

POLONYA'DA 13 KİŞİ DONARAK ÖLDÃœÂ
Polonya'da dondurucu soğuktan geçen hafta sonu 13 kişi öldü. Polis, ölenlerin 35 ile 50 yaşlarındaki evsizler olduğunu açıkladı. Ülkenin kuzeydoğu kesiminde geçen gece hava sıcaklığının eksi 25 dereceye kadar düştüğü belirtildi. Kasım başından bu yana ülkede soğuktan ölenlerin sayısının 122'ye yükseldiği kaydedildi.

Haberin Devamı

İRAN'DA 3 KİŞİ İDAM EDİLDİ
İran'da adam öldürmek ve tecavüzden suçlu bulunan 3 kişi idam edildi. Fars Haber Ajansı, Tahran'ın güneydoğusundaki Veramin ilçesinde tecavüz ettikleri 12 kadından 7'sini öldüren 3 kişinin, bugün aynı kentteki bir cezaevinde idam edildiğini duyurdu. Yerel mahkemenin kararı ve Yüce Divan'ın onayıyla cezanın infaz edildiği belirtildi. İran'da kasıtlı adam öldüren ve tecavüz suçlarını işleyenler idam talebiyle yargılanıyor, suçun sabit görülmesi ve mağdur yakınlarının da onayıyla idam hükmü uygulanıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!