Göğüs büyütüp, kalça düzelten mucize ilaç

Güncelleme Tarihi:

Göğüs büyütüp, kalça düzelten mucize ilaç
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 1998 00:00

Haberin Devamı

Tayland'da bir bilimadamı göğüsleri, kalçaları irileştiren, cildi yumuşatan ve sağlıklı saç yaratan bir bitki tedavisi keşfettiğini ilan etti. Chulalongkorn Üniversitesi Bioloji Profesör Yardımcısı Wichai Cherdshewasart, enterasan gözlemleriyle ilgili olarak dün şunları söyledi:

‘Kwaao khruea, kuzey eyaletlerimizde yetişen bir bitki. Yedi yıldır bu bitkiyle ilgili araştırmalar yapıyorum. Belirli bir grup kadına belirli dozlarda verildiğinde çok sihirli etkileri olduğunu gözlemledim. Kadın hormonu östrojen içeren bu bitki, bir kadının profilini tepeden tırnağa değiştirebiliyor. Göğüs ölçüsü 2.5 santim büyüyebiliyor. Doğru kullanıldığında erkeklik hormonunu bastırıyor. Bangkok’un meşhur transseksüelleri bu bitkiyi kadın profili kazanmak için kullanıyor. Araştırma sonuçlarını gelecek hafta Tayland Gıda ve İlaç Dairesi'ne sunmayı, onay almayı ve yakında piyasaya sürmeyi umut ediyorum. Bitkinin özellikleri yıllardır biliniyordu, ancak bilimsel olarak yakından incelenmemişti. Kwaao khruea her regl döneminde iki hafta boyunca ağızdan alınıyor. Tek yan etkisi regli kanamasını bir gün uzatması.'

Araştırmacının ‘kadın hatlarını daha belirgin hale getirdiğini ve önemli bir yan etkisi olmadığını’ iddia ettiği bu tabii ilacın bir aldatmaca olup olmadığı diğer bilimadamlarının araştırmaları sonucu ortaya çıkacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!