George W. Bush ressamlığa başladı

Güncelleme Tarihi:

George W. Bush ressamlığa başladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2013 09:43

ABD eski başkanı George W. Bush emekliye ayrıldıktan sonra eski cumhurbaşkanı Kenan Evren gibi ressamlığa başladı. Bush, ünlü şovmen Jay Leno’nun programında Winston Churchill hakkındaki bir yazı okuduktan sonra ressamlığa başlamaya karar verdiğini ve tanıştığı resim öğretmenine, “İçimde sıkışıp kalmış Rembrand var. Senin işin onu bulmak” dediğini itiraf etti.

Haberin Devamı

Eşi Laura Bush ile birlikte katıldığı programda kendisinin artık bir ressam olduğunu belirten George W. Bush, “Ben bir ressamım. Sen benim ressam olduğumu düşünmeyebilirsin ama ben bir ressamın diyerek, Leno’ya çizdiği portresini hediye etti.

BUSH RESSAMLIĞA BAŞLADI

Fotoğrafına bakarak çizdiği köpeği Barney’nin portresini ve Bob isimli kedisinin resimlerini gösteren Başkan Bush, kedisine neden “Bob” ismini verdiğini ise “Yaşlandığımda hatırlaması kolay olsun” diye açıkladı.

GEORGE W. BUSH'UN TABLOLARI / FOTO GALERİ

KENAN EVREN'İN TABLOLARI / FOTO GALERİ

Çizdiği resimlerin altına kendi ismi yerine başkanlık sırası olan “43” numarasını yazan 67 yaşındaki Bush, kalbine sten takılması sonrasındaki sağlık durumunu anlatırken şaka yollu, “Gençken uslu durmadım. Biraz tüttürmüş olabilirim” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

George W. Bush ressamlığa başladı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!