‘Fuhuşa zorlamıyorsa neden para veriyorsunuz?’

Güncelleme Tarihi:

‘Fuhuşa zorlamıyorsa neden para veriyorsunuz’
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 12:33

Rap'çi Schwesta Ewa'nın Frankfurt'ta yargılanmasına devam edildi. Kadınları fuhuşa zorlama, insan ticareti yapma, genç kızlara şiddet uygulama ve vergi kaçırma suçlamasıyla tutuklu yargılanan 32 yaşındaki Ewa'nın duruşmasında 18 ve 21 yaşlarındaki üç hayat kadını tanık olarak dinlendi.

Haberin Devamı

ÜÇ tanık da kendi istekleriyle fuhuş yaptıklarını ve Ewa'nın kendilerini fuhuşa zorlanmadıklarını söyledi. Hayat kadınları kazançlarının yarısını Ewa'ya verdiklerini söyledi. Hakimin, “Sizi zorlamıyor ve baskı yapmıyorsa neden kazancınızı yarısını veriyorsunuz?” sorusuna ise tanıklar tatmin edici bir cevap veremedi.
Frankfurt'ta 10 yıl boyunca çeşitli genelevlerde hayat kadını olarak çalışan Schwesta Ewa, daha sonra rap şarkıları söyleyip konserler vermeye başladı. Ancak sahne hayatında yeteri kadar para kazanamayınca bu kez internet üzerinden genç kızları pazarlamaya başladı. Zaman zaman fuhuşa zorladığı kadınlara şiddet de uyguladığı öne sürülen Ewa, ihbar üzerine geçen yıl kasım ayında yakalandı. Yaklaşık yedi aydır tutuklu bulunan Ewa'nın mahkemesinin önümüzdeki hafta sonuçlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!