Fuhuş davası Berlusconi'yi endişelendirmiyor

Güncelleme Tarihi:

Fuhuş davası Berlusconiyi endişelendirmiyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2011 15:16

İtalya'da küçük yaştaki bir kızla para karşılığı birlikte olmak ve görevini kötüye kullanmakla suçlanan Başbakan Silvio Berlusconi, davayla ilgili olarak "hiç endişeli olmadığını" söyledi.

Haberin Devamı

Berlusconi, küçük ve orta ölçekli şirketlere yardımla ilgili düzenlediği basın toplantısında bir gazetecinin, hakkında açılan davayla ilgili sorusuna, "Tanrı aşkına, bundan bahsetmiyorum. Ancak hiç endişeli olmadığımı söyleyebilirim" diye yanıt verdi.

İtalya Başbakanı, soruyu yanıtlamadan önce gazeteciye gülümseyerek, "Seni kerata, boşver, konuyla ilgili sorular istedim" dedi.

Savcılık, 74 yaşındaki Berlusconi hakkında, takma adı Ruby olan 17 yaşındaki Faslı bir kıza cinsel ilişkide bulunmak amacıyla para vermek, daha sonra 4 bin 103 dolarlık hırsızlık yaptığı şüphesiyle gözaltına alınan Ruby'yi, ilişkilerinin açığa çıkacağı korkusuyla, nüfuzunu kullanarak gözaltından kurtarmaktan dava açmıştı.

Berlusconi ve Ruby cinsel ilişkide bulundukları iddialarını reddetmelerine karşın Ruby, ilk buluşmalarında Berlusconi'nin kendisine 9 bin 550 dolar para verdiğini kabul ediyor.

Haberin Devamı

İtalya Başbakanı Berlusconi'nin yargılanmasına 6 Nisan'da başlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!