Escobar Sinatra işbirliği

Güncelleme Tarihi:

Escobar Sinatra işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2015 21:17

KOLOMBİYALI uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın oğlu Sebastian Marroquín, ABD’li ünlü şarkıcı Frank Sinatra’nın babasının iş ortağı olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Bir Brezilya gazetesine verdiği röportajda “Sinatra şarkıcılığına kıyasla çok daha iyi bir kokain satıcısıydı ve babamın Miami’deki partnerlerinden biriydi” dedi. İddialarını kanıtlayamayacağını çünkü babasının yasadışı işlerinin kaydını tutmamaya büyük özen gösterdiğini belirten Marroquin “Ben babamın Sinatra ile olan ilişkisini biliyorum çünkü ona çok yakındım” dedi. 

SINATRA MAFYAYI SEVERDİ

Frank Sinatra’nın mafya ile olan ilişkisi halihazırda bilinen bir konu ancak daha önce ünlü şarkıcının Escobar ailesi ile iş yaptığı iddia edilmemişti. Pablo Escobar’ın erkek kardeşi Roberto, 2009 yılında yazdığı ailesi ile ilgili kitapta geçmişte Frank Sinatra ile Las Vegas’ta lüks bir otelde yemek yediklerini ve birlikte helikopter turuna çıktıklarını söylemişti. Escobar, Sinatra ile vakit geçirmekten büyük keyif aldıklarını söylemiş ancak ünlü şarkıcının onları ‘zengin müteahhitler’ zannettiğinin ve gerçek kimliklerini bilmediğinin altını çizmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!