Erotik pozların günahı

Güncelleme Tarihi:

Erotik pozların günahı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2009 17:15

O’na güzel dedim. Çünkü gerçekten çok güzel..Kocaman mavi gözleri, kocaman düzgün dişleri, uzun lüle saçları ve kocaman bir gülüş..Daha ne olsun!

Haberin Devamı

EROTÄ°K POZLARI ACIMASIZCA ELEÅžTÄ°RÄ°LMÄ°ÅžTÄ°

 

Üstelik, çok yetenekli. Sesi güzel. Harika şarkı söylüyor. Beste yapıyor. Kitap yazıyor. Unutmadan söyleyim, bu güzel akıllı mı akıllı.

 

Acaba robot mu?

 

Yoo, çok canlı yanıbaşımda durup, sorduÄŸum her soruya ustaca cevap veriyor. Dünya basınıyla bir araya geldiÄŸinde, deneyimli sinema yazarlarının tuzak sorularını görüyor. ‘Eee, bunca gazetecinin gözü önünde bunu da anlatmayayım’ diyecek kadar cesur. Ve kendi söylemek istediklerini karşıya dikte ettirecekÂkadar hızlı düşünüyor.

 

Haberin Devamı

Hollywood’un en çok kazananlar listesindeki genç isim: Miley Cyrus ya da nam-ı diğer Hannah Montana. Hani, geçen yıl Vanity Fair’e verdiği pozlar, yaşına göre fazlaca erotik bulununca, acımazsızca eleştirildi..

 

Acımasızca diyorum..Neden mi? 12 yaşında bir çocuk, Walt Disney televizyon kanalının elemelerine girip, kazanamayınca, kafasına koyup ben ‘ Hannah Montana’ da oynayacağım. ‘Miley Stewart olacağım’diyorsa. Ve, bitip tükenmeyen bir azimle çalışıp, bir sonraki yılın elemelerinde başarıyla rakiplerinden sıyrılıp, seçiliyorsa..

 

Şöhretli ailesinin şöhretinden yararlanmamayı düstur haline getirmişse. Hem de kendini bildiği yaşlardan beri .

 

‘ Hayat çok kısa.Yapmak istediğim çok şey var.Bu nedenle durup dinlenmeden çalışıyorum. Gençlere mesaj vermek istiyorum. Vermek istediğim mesaj ne moda ne de erkek arkadaş mesajları. Ben, gençlere kendileri gibi olsunlar, farklı olsunlar mesajları veriyorum’ diyorsa.

 

Çocukluğunu paketleyip, dünya gerçeklerini idrak ettiği günden itibaren, ‘ hayat kısa biran önce bir şey olmalıyım’ felsefesini yakalayıp hayatına bu denli uyarlamış ‘ biri’, sizce kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

…..

 

Bu harikalar harikası güzel yaratık, ‘ 16 yaşında bir çocuk mudur yoksa

her şeyin fazlasıyla farkında bir genç yetişkin mi?’.

…..

 

Walt Disney’in televizyon serisi Hannah Montana’nın maceralarını beyazperdeye taşıyan filmde başrolü oynayan Miley Cyrus, dünyanın dört bir yanında milyonların sevgilisi. Hollywood’un bu ilginç ‘ ürünü’ çocuklukla –gençkızlık arasındaki yılları hızlıca atlamış..Son filmi Hannah Montana: The Movie’nin Londra galasında beni şaşırtıyor!!

 

Jack Nicholson’dan, George Clooney’e, John Travolta’dan Daniel Craig’e, Anthony Hopkins’den Kevin Spacey’e kadar sayısız dünya starıyla röpörtaj yaptım. Ama, kasım ayında 16 yaşına basan Miley Cyrus’da beklemediklerimle ya da beklediklerimin çok fazlasıyla karşılaştım.

 

Haberin Devamı

Çağ atlamanın binbir şekilde yaşandığı bu zaman diliminde ‘ yaşlanma kavramına değil yaş almaya’inanıyorum. Baksanıza çevrenize, artık insanlar doğum tarihlerinin, kendilerine sınırlar getiren yaptırımların ve ötekilerin etkisinde kalmıyor.

 

‘ Kendileri oluyor’.

 

Ya da Miley Cyrus’un durumunda ‘şovbiz’ denilen eğlence dünyası hepimizle dalga geçiyor!!!

 

Hannah Montana’nın serüvenlerini sinemaya taşıyan filmi, 15 Mayıs’ta ülkemizde vizyona girecek. Film çocuklarınızla birlikte seyredip, eğleneceğiniz türden. Ailece haftasonu için bir program yapmak istiyorsanız, Miley Stewart’ın serüvenlerinde sadece gençler değil yetişkinlerde kendilerinden bir şeyler bulabilir. Film boyunca counrty müzik ziyafeti ise, filmi görmeniz için bir başka neden…

 

Haberin Devamı

Vanity Fair’deki erotik pozlara gelince: Miley bu pozların biraz abartıldığını düşünüyor. Alışık olduğum bu cümleyi oldukça samimi söylüyor: ‘ Estetik yönü olan fotoğraflardı .Ama hayranlarım hayal kırıklığına uğradıysa özür dilerim. Yanlış anlaşıldım’ diyen Miley Cyrus’un erotik bulunan pozlarının çekimlerinde babası da yanındaymış.

 

Röpörtaj bitmiş, ben hala karar verebilmiş değilim.

 

BuÂkız kaç yaşında?

 

Şüphesiz, milyonları bağlayan pozitif enerjisi zaman içinde onu daha da etkileyici kılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!