En zor 14 kararını yazacak

Güncelleme Tarihi:

En zor 14 kararını yazacak
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 27, 2010 09:49

ABD eski Başkanı George W. Bush 8 yıllık görev süresince aldığı en zor 14 kararı, Kasım ayında piyasaya çıkacak kitabında açıklayacak.

Haberin Devamı

ABD eski BaÅŸkanı Bush'un özellikle alkolik geçmiÅŸinden ve 11 Eylül 2001 saldırılarından bahsettiÄŸi anılarından oluÅŸan kitabı 9 Kasım'da yayımlanacak.   Â

Kitabı basacak yayınevi Crown Publishers'dan yapılan açıklamada, "Decision Points" (Karar Anları) adlı kitabın, Kasım 2000 ve Kasım 2004'te arka arkaya iki kez seçilen Bush'un hayatındaki en zor 14 kararı anlattığı belirtildi.

Oval Ofis'ten ayrıldığında beri Başkan Bush'un başkanlık dönemiyle ilgili hiçbir mülakat veya açıklama yapmadığını ve günlerini bu kitabı yazmaya ayırdığını belirten yayınevi, kitapta New York'taki Dünya Ticaret Merkezine 11 Eylül'de girişilen saldırılarda başkanlık uçağı Air Force One'da ya da Beyaz Saray'da Irak ve Afganistan'ın işgali kararı alındığında şimdiye kadar yazılmamış ayrıntıların okuyucularla buluşacağını belirtti.

Haberin Devamı

Yayınevinden yapılan açıklamada, Bush'un kitabında başkanlık süresince yaptığı "yanlış ve hatalarının yanı sıra başarıları" da dürüstçe anlatacağı ifade edildi.

Eski Başkan Bush'un 35 dolardan satışa sunulacak kitabı için ABD'de bir tanıtım turuna çıkmayı planladığı da belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!