Efsane dizi Prison Break bugün başladı - İşte ilk fragman

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2017 10:27

Bir dönem fenomen olan Prison Break dizisi yeniden ekranlara döndü. Yayınlandığı yıllarda dünyayı kasıp kavuran Prison Break'in 1. bölümü bugün yayınlandı. İlk olarak 2005 senesinde başlayan, ardından 2009 yılına kadar soluksuz bir şekilde izlediğimiz ve Türkiye’de de dublaj çalışmaları yapılarak televizyonlarda oynayan Prison Break'ın aynı başarıyı gösterip göstermeyeceği merak konusu

Haberin Devamı

Ekrana tam kadro geri dönen Prison Break'in yeni sezon bölümleriyle başladı. Dizinin yeni sezonu, Türkiye saati ile bugün sabah 7.30'da ilk bölümüyle ekran macerasına başladı. Konusu ve kadrosu ile dünya çapında bir fenomen olan Prison Break'in başrollünde 'Michael Scofield' karakterine hayat veren Wentworth Miller ve 'Lincoln Burrows'u canlandıran Dominic Purcell yer alıyor. Scofield'in sevgilisini canlandıran 'Sara Tancredi'yi oynayan Sarah Wayne Callies, "T-Bag" lakabı ile fenomen olan Bagwell Robert Knepper de dizinin ana karekterlerinden.

PRİSON BREAK KONUSU

Konusu ve kadrosu ile dünya çapında bir fenomen olan dizide, tüm ipuçları öldüğü sanılan Michael'ın hayatta olduğunu gösterince Lincoln ve Sara şu ana kadarki en büyük kaçış planı üzerinde çalışmaya başlıyor. Şu ana kadar adı duyulmuş en ünlü kaçaklar Sucre, T-Bag ve C-Note da kaçış kadrosuna tekrar ekleniyor ve aksiyon başlıyor. Fakay Michael, Yemen'in en tehlikeli hapishanelerinden biri olan Ogygia Hapisanesindedir ancak Michael'ın sadece hapishaneden kaçması yeterli olmayacak gibi görünüyor çünkü bu kez ülkeden de kaçmanın bir yolunu bulması gerekiyor.

Haberin Devamı

SÜRPRİZ VİDEO YAYINLANDI

Tüm ipuçları öldüğü sanılan Michael'ın hayatta olduğunu gösterince Lincoln ve Sara bugüne kadarki en büyük kaçış planı üzerinde çalışmaya başlıyor. Adı duyulmuş en ünlü kaçaklar Sucre, T-Bag ve C-Note da kaçış kadrosuna tekrar ekleniyor ve aksiyon başlıyor.Dizinin resmi Facebook hesabından sabırsız seyircilere küçük bir sürpriz yapıldı. İlk bölümden 5 dakikalık giriş videosu yayınlandı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!