Dünya ağladı o güldü

Güncelleme Tarihi:

Dünya ağladı o güldü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2009 00:00

Michael Jackson'ın babası, oğlunun ölümünden 4 gün sonra şaşırttı.

Haberin Devamı

Jackson'ın babası şaşırttı

Dünyanın dört bir yanında yüzbinlerce insan Michael Jackson'ın ani ölümüne üzülüp gözyaşı dökerken, ünlü starın babası dün düzenlediği basın toplantısında kameraları önünde sergilediği tutumla şaşırttı.

Neşesi yerinde görünen, etrafa gülücükler dağıtan baba Jackson'ı izleyen gazetecileri bile şoke etti.

Oğlunun cenzae töreni ile ilgili hazırlıkları anlatan baba, Jackson ailesinin Encino'daki (Kaliforniya) malikanenin önüne toplanan gazetecilerin sorularını büyük rahatlıkla cevapladı.

Babasıyla hiçbir zaman anlaşamadığı bilinen, çocukluğunda ve hatta bir star olduktan sonra bile babasından hep korkan Michael Jackson'ın, 2002'de hazırladığı  vasiyetiyle ilgili bazı ipuçları da medyaya sızmaya başladı.

1.3 MİLYAR DOLARLIK SERVETİ ÇIKTI

Ünlü starın eski avukatı John Branca, vasiyetnamenin kendisinde olduğunu açıkladı.

Sızan bilgilere göre Michael Jackson servetinin, çocukları Prince Michael (12), Paris (11) ve Prince Michael II (6) arasında paylaşılmasını, annesi Katherine'ye de bir miktar pay verilmesini istemiş. Ancak vasiyetnamesinde babası Joe Jackson'ın adı hiç geçmediği belirtiliyor.

500 milyon dolar civarında borçları olduğu açıklanan Michael Jackson'ın, Sony şirketiyle ortak olarak The Beatles kataloğunun hisselerinin sahipliğinden gelen 1.3 milyar dolarlık bir servete sahip olduğu, ancak bu hisseleri satmaya hiç yanaşmadığı da ortaya çıktı. 

GÜÇLÜ MÜSEKKİN BULUNDU İDDİASI

Bu arada, Jackson'ın evinde çok güçlü bir müsekkin bulunduğu bildirildi.

Pop kralının ölümünü ilk duyuran internet sitesi TMZ.com'un haberine göre, şarkıcının evinde anestezistlerin ameliyatlarda kullandığı "propofol" adlı çok güçlü sakinleştirici ilaç bulundu.

İnternet sitesinin dayandığı kaynaklardan biri, "Bu tür ilaçlar evde kullanılmaz" dedi ve ilacın en önemli yan etkisinin, ağrı kesicilerle birlikte alınırsa kalbin durmasına yol açması olduğunu belirtti. Aynı kaynak, "İlaç öyle güçlüdür ki, tek başına alındığında bile kalbi durdurabilir" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!