Çok güzel ama katil

Güncelleme Tarihi:

Çok güzel ama katil
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2008 00:00

Kıskançlık krizine giren genç kadın eski sevgilisinin iki çocuğunu vahşice öldürdü.

Haberin Devamı

İŞTE MELEK YÜZLÜ CANİ

İsveç tarihinde işlenen en vahşi cinayetlerden biri olarak görülen dava sonuçlandı. Mahkeme cinayeti işleyen Alman öğrenci Christine S'ye ömür boyu hapis cezası verdi. Eski sevgilisinin kendisini terk ederek başka bir kadını tercih etmesini içine sindiremeyen güzel kadın korkunç bir cinayet işledi.

Tarih öğrencisi Alman Christine, İsveçli eski sevgilisinin 3 ve 1 yaşındaki çocuklarının başını bir çekiçle ezdikten sonra çocukların annesine de saldırdı. Anne saldırıda yaralı olarak kurtuldu ancak görme ve duyma sorunu yaşıyor. 3 yaşındaki Max'ın başına 15, bir yaşındaki Saga'nın kafasında ise 10 çekiç darbesi vardı.

Olayın en ilginç yönlerinden birisi ise katilin cinayeti işlediğini asla itiraf etmemesi. Alman öğrenci İsveç'e giderek turist rehberi olarak iş buldu. Daha sonra eski sevgilisinin mutluluğunu kıskanan kadın, onu cezalandırmak için çocuklarını öldürdü ve karısını yaraladı. Christine mahkemede verdiği ifadede eski sevgilisinin evinin adresini bilmediğini söyledi ama adres defterinde evin adresi yazılı çıktı. Cinayet yerinde  alınan ayakkabı izleri de Christine'nin ayak ölçülerine uyuyordu.

Haberin Devamı

İsveç mahkemesi cinayetin Alman öğrenci Christine tarafından işlendiğine karar verdi ve onu ömür boyu hapis cezasına mahkum etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!