Clinton'a sürpriz yaşgünü partisi

Güncelleme Tarihi:

Clintona sürpriz yaşgünü partisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 1998 00:00

Haberin Devamı

19 Ağustos günü 52. doğum günü kutlayacak olan Clinton'a Hillary sürpriz bir parti düzenledi. Yarın vereceği ifade nedeniyle günlerden beri uykusuz saatler geçiren Başkan böylelikle moral buldu.

Yarın Beyaz Saray'da vereceği ifade nedeniyle hayatının kararıyla karşı karşıya olan Başkan Clinton, sürpriz doğum günü partisiyle moral buldu.

19 Ağustos'ta ‘‘52'ye merhaba’’ demeye hazırlanan Başkan, önceki gün, bir vakıfın öğle yemeğinden dönüşte sevimli partiyle karşılaştı. Üç katlı pasta, eşi Hillary Rodham Clinton'ın şakaları ve bandonun ‘‘Hür Bir Ülkedir’’ şarkısı ABD liderini keyiflendirdi. Başkan'ın yardımcıları ve eşi, Beyaz Saray'ın bahçesinde, Oval Ofis'in hemen önündeki yeşil alanda ‘‘Happy Birthday’’ şarkısını söylediler ve armağanlar verdiler. Clinton'a verilen hediyelerden biri, ‘‘I Have a Dream’’ Vakfı'na yapılan bağıştı. Beyaz Saray Sözcüsü Mike McCurry, ‘‘Pasta yedik, buzlu çay içtik ve çok güzel zaman geçirdik’’ dedi. Bayan Clinton ise partinin şeref konuğu Başkan'ı takdim ederken, ‘‘52'ye basmak çok önemli bir an’’ diye eşine takıldı. Clinton'ın vanilya kremalı pastasının üzerinde dünya haritası bulunuyor ve köpeği Buddy, kedisi Socks, bir golf topu ve bir kartalın dondurulmuş şekilleri pastanın dört köşesini süslüyordu.

McCurry, gazetecilerin, ‘‘Seks skandalı gündeme geldiğinde bando daha hızlı çalarak sorularımızı boğuyor, buna ne diyorsunuz?’’ sorusuna esprili yanıt vermeyi yeğledi ve şöyle dedi: ‘‘İpucu üzerine çalıyor ve tüm sorularımızı boğuyor. Nasıl gidiyor? Doğum günü partisinden hoşlanıyor musunuz? dediğimizde hiçkimse birşey işitmiyor’’






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!