Christiane Amanpour yeni iş arıyor

Güncelleme Tarihi:

Christiane Amanpour yeni iş arıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

Dünyanın en çok kazanan CNN'in ünlü dış haberler muhabiri Christiane Amanpour'un iş aradığı bildirildi. Yılda yaklaşık 1.5 milyon dolar kazanan Amanpour'un yaz ayından beri sözleşmesiz olarak çalıştığı ve gelecek tekliflere açık olduğu bildirildi.

Eski Beyaz Saray sözcüsü James Rubin ile evli ve Darius adında bir çocuk annesi olan Christiane Amanpour'un yakın akadaşlarına "artık çevrede ne gibi iş olanakları var görmenin zamanı geldi" dediği ifade edildi.

Bu gelişmelerin ışığında diğer TV kanallarının harekete geçtiği ve Amanpour'a hatırı sayılır miktarda ücret ve farklı projeler için görüştükleri belirtiliyor.

ABC TV kanalının Amanpour'a kendi kanallarının dışhaberler müdürlüğü ve meslektaşı Ted Koppel ile birlikte "Nightline" adlı programın sorumluluğunu üstlenmesini önerdiği açıklandı. Amanpour için yeni önerilen ücretin 3.5 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Amanpour'un bu durumu CBS televizyonunuda harekete geçirdi. CBS televizyonu Amanpour ile "60 dakika II" programı için 5 yıllık bir kontrat yapma arifesinde olduğu biliniyor.

500 bin dolarlık anlaşmaya dair Amanpour'un bazı kaygıları olduğu biliniyor
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!