Cecilia sorusu Sarkozy’yi kızdırdı

Güncelleme Tarihi:

Cecilia sorusu Sarkozy’yi kızdırdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2007 00:00

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin boşanmadan önce CBS’e verdiği röportajda Cecilia ile ilgili soruya feci kızdığı ve programı yarıda kestiği ortaya çıktı.

Önceki akşam yayınlanan ve yarıda kalan röportajın çekimi boşanma açıklanmadan iki hafta önce yapıldı. Zaten zar zor katıldığı CBS’in röportajında konu eşi Cecilia’ya gelince, Sarkozy, mikrofonu çıkarıp, "Öfkeli değilim, acelem var" deyip gitti.

Elysee Sarayı’nın söyleşi talebini kabul etmesine rağmen, anlaşılan Sarkozy, böyle bir programa katılmaya pek hevesli değildi. Röportajı kabul ettiği için basın sözcüsünü "embesil" diye azarlayan Sarkozy’nin sinirli halleri önceki akşamki "60 Minutes" (60 Dakika) programında yayınlandı. Söyleşide konu Sarkozy’nin yakın zamanda boşandığı eşi Cecilia’ya gelince Sarkozy, "Cecilia ile ilgili birşey söyleyecek olsaydım, bunu kesinlikle burada yapmazdım" diye çıkıştı.

Söyleyişi yapan Lesley Stahl şaşırıp kaldı. Mikrofonu çıkaran Sarkozy, "Hoşçakalın. Kendinize iyi bakın" dedi. Stahl, "Problem nedir" diye sordu. Basın sözcüsüne "embesil" diye çıkışan Sarkozy, sonra Fransızca "O salağın teki. Hiç vaktim yok. Önemli bir işim var" diye konuştu. Röportajcı tarafından, "Kurnaz, dinamik ve fırtınalı" diye tanıtılan Sarkozy, yine hışımla söyleşinin yapıldığı salondan ayrıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!