Çapkınların top 10'u

Güncelleme Tarihi:

Çapkınların top 10u
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2000 00:00

Haberin Devamı

Warren Beatty bir numara

HOLLYWOOD'un gelmiş geçmiş en çapkın erkeklerinin ‘‘top ten’’ listesi belirlendi. Ami Specials dergisinin yayınladığı ‘‘top ten’’ listesi şöyle:

Warren Beatty: Başkan Bill Clinton onun yanında ‘‘solda sıfır’’ kalır. Liz Taylor, Madonna, Cher, Joan Collins, Natalie Wood, Brigitte Bardot, Diane Keaton, Carly Simon, Julie Christie, Britt Ekland ve İsabelle Adjani, Warren Beatty'nin birlikte olduğu kadınlardan sadece birkaç isim. Liz Taylor, Warren Beatty'nin aşk gücünü şöyle tanımlıyor: ‘‘0 ile 10 arasında bir değerlendirme yapsam, Warren'a vereceğim not 15 olur.’’

Frank Sinatra: Onun telefon defteri ‘‘Hollywood kadınlar rehberi’’ gibiydi. Aralarında Marilyn Monroe, Lana Turner, Kim Novak, Sophia Loren, Anita Ekberg, Gina Lolobrogida, Angie Dickinson, Judy Garland ve Jacqueline Onassis var. Ava Gardner ve Mia Farrow'la da evlendi.

Michael Douglas: Aşk yaptığı kadınlar arasında, Sharon Stone, Cindy Crawford, Nastasja Kinski, ABC'den Elizabeth Vargas, New York Times'dan Maureen Dowd, Hillary Clinton'ın danışmanı Lisa Caputo ve hatta boşanma avukatının sekreteri bile var.

Mick Jagger: Jerry Hall'dan Brezilyalı güzel Luciana Morad için boşandı. Alkol ve uyuşturucu nedeniyle yattığı kadınların sayısını o da tam olarak bilemiyor. Ama aralarında, Uma Thurman, Peta Wilson ve Venessa Neuman gibi isimler yer alıyor.

Eddie Fisher: 50'li yılların pop ilahı Fisher, Liz Taylor, Debbie Reynolds, Connie Stevens ile evlendi. Diğer bazı isimler: Joan Collins, Mamie Van Doren, Dinah Shore, Marlene Dietrich, Bette Davis, Ann Margaret, Angie Dickinson, Michelle Philips, Mia Farrow, Abbe Lane.

Leonardo DiCaprio: Daha 25 yaşında ama listesi kabarık. Kristen Zang, Demi Moore, Natahsha Henstridge, Juliette Lewis, Kate Moss, Bijou Philipps ve Brigitte Hall bunlardan bazıları.

Jack Nicholson: 63 yaşında ve halen birlikte olduğu Lara Flynn Boyle 29 yaşında. Angelica Huston, Faye Dunaway, Candice Bergen, Diane Keaton, Rebecca Brousard, Nicholson'ın kadınlarından bazıları.

Listede sekizinci sırada, 20 bin kadınla yattığını söyleyen basketbol ustası Wilt Chamberlain, dokuzuncu sırada 10 bin kadınla yatan kılıçlı filmlerin aktörü Errol Flynn ve onuncu sırada ünlü televizyoncu Geraldo Rivera yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!