Canavar kocaya aşk mektupları

Güncelleme Tarihi:

Canavar kocaya aşk mektupları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2003 01:59

ABD'de 8 aylık hamile eşi Laci ve bebeğini öldürmekle suçlanan Scott Peterson'a kadın hayranlarından aşk mektupları yağıyor.

California'da Stanislaus Bölgesi Cezaevi'ndeki Scott Peterson'a her gün yüzlerce kadın hayranı mektup gönderiyor. Peterson'a sürekli yazanlar arasında kocasını öldürmekten mahkum olan bir kadın da yer alıyor. Bölge şerifi de gelen aşk mektuplarını doğruladı.

Suçlular cezbediyor

Uzman Jeanette Sereno ağır suçlar yöneltilen genç erkeklere kadınların hayranlık duymasının sık sık görüldüğünü söyledi. Sereno, ‘‘Eğer, Peterson'ı suçlu gibi görmezseniz sempatik olduğunu düşünürsünüz. Dışarıda da bazı insanlar bu genç adamı bir anlamda kurtarma çabası içine giriyor’’ diye aşk mektuplarına yorum getirdi.

İdama çarptırılabilir

Gelecek ay davasının başlaması beklenen ve masum olduğunu söyleyen Peterson suçlu bulunursa idama çarptırılacak. Peterson'ın 8 aylık hamile eşi Laci (27), Noel gecesi kaybolmuş, ailesi, bulunması için 500 bin dolarlık ödül koymuştu. Laci ile bebeğinin cesetleri San Francisco Körfezi'nde iki ay önce bulunmuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!