Canavar çocuk

Güncelleme Tarihi:

Canavar çocuk
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2008 14:57

Avustralya'da inanılması güç bir olay yaşandı. 7 yaşındaki bir erkek çocuk hayvanat bahçesinin duvarını tırmanarak içeri girdi. İçerde bulunan bir çok vahşi sürüngeni taşla öldürdü.

Haberin Devamı

Daha sonra ise yan kafeste bulunan timsahı beslemeye başladı. Sürüngenleri öldürürken kameraya yakalanan 7 yaşındaki çocuğun gülümsediği gözden kaçmadı. 30 dakika hayvanat bahçesinde kalan çocuk sadece Avustralya'da yaşayan 20 yaşındaki goanna türü bir kertenkelenin başını ezerken görülüyor.

Çocuk parçaladıktan sonra kertenkele etiyle kafesteki timsahı besledi. Ayrıca çocuğun bir çok sürüngeni de canlı canlı timsaha attığı kamera tarafından görüntülendi.

Hayvanat bahçesi yetkilileri çocuğun öldürdüğü 13 sürüngenin toplam değerinin 3 bin dolar civarında olduğunu açıkladı. Hayvanat bahçesi yetkilisi, "Böyle bir hayvan katliamının insan tarafından yapılması korkunç. Ancak bu katliamı 7 yaşındaki bir çocuk yaparsa bu daha da korkunç" dedi.

Yetkili hayvanat bahçesinin sıkı bir güvenlik sistemine sahip olduğunu, çocuğun küçük olması nedeniyle sensörlü güvenlik sisteminin devreye girmemiş olabileceğini iddia etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!