Cambridge'de 'fahişe öğrenci' şoku

Güncelleme Tarihi:

Cambridgede fahişe öğrenci şoku
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2007 06:36

Geçen yıl dünyanın en iyi ve seçkin dördüncü okulu seçilen Cambridge Üniversitesi, öğrencilerinin fahişelik, striptizcilik ve muhabbet tellalığı yaptığının ortaya çıkmasının şokunu yaşıyor.

Haberin Devamı

Üniversitenin öğrenci gazetesi Varsity'de çıkan rapora göre öğrenciler bunların yanı sıra makale de satarak para kazanıyorlar.

Öğretim üyeleri komitesinden Dr. Rob Wallach, bu olayın üniversiteyi büyük hayal kırıklığına uğrattığını açıkladı.

Bir yılını fahişelik yaparak geçiren bir öğrenci, Varsity'ye saat başı 50 sterlin kazandığını anlattı.

Aynı zamanda başka iş de yaptığını belirten öğrenci o işin parasının ihtiyaçlarını karşılamaya yetmediğini söyledi.

Kampuste bu işi yapan başkalarını da tanıdığını söyleyen öğrenci "Bir kere yaptınız mı kolay paranın cazibesi sizi ele geçirir. Ne zaman sıkışsanız para orada bir yerlerde duruyordur" diye konuştu.

Kampusun diğer bir "meteliksiz mensubu" ile konuşan gazeteye göre öğrenciler striptizin saatinden 100 sterlin kazanıyor.

Bu işin gurur kırıcı olmadığını söyleyen öğrenci, "En azından bir markette saati 5.5 sterline çalışmak zorunda kalmıyorum. En büyük korkum insanların önünde dansetmekti. Ama artık herkesin hayatında en az bir kere striptizi denemesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

Gazetenin haberine göre şimdiye kadar 400 Cambridge öğrencisi muhabbet tellallığı yaptı ve bir randevudan aşağı yukarı 300 sterlin kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!