Bu yemek, Clinton'ın boğazına dizilecek

Güncelleme Tarihi:

Bu yemek, Clintonın boğazına dizilecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 1998 00:00

Haberin Devamı

Paula Jones ile, cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle mahkemeye verdiği ABD Başkanı Bill Clinton'ın, bir davette buluşmaları bekleniyor...

Beyaz Saray muhabirlerinin her yıl Washington'da verdiği akşam yemeğine, muhafazakar bir dergi tarafından Paula Jones da davet edildi. Cumartesi akşamı bir otelde verilecek yemeğe 2600 gazeteci ve sinema, sanat, iş ve politika dünyasından ünlüler de katılacak.

Clinton'ın yine birlikte seks skandalına adı karıştığı Beyaz Saray eski stajyeri Monica Lewinsky'nin de bazı haber ajansları tarafından yemeğe davet edildiği, ancak kendisinin bunu reddettiği bildirildi.

Lewinsky davasını soruşturan bağımsız savcı Kenneth Starr, Lewinsky'nin telefonda yaptığı itirafların banda alınmasını tavsiye eden Lucianne Goldberg ve Lewinsky'nin avukatı William Ginsburg da yemeğe davetli.

Adam başı 125 (30 milyon TL) doların ödeneceği yemeğe ayrıca, film yıldızları Tom Selleck, Sharon Stone, Robert de Niro, Michael Douglas, Al Franken ve Melanie Griffith, ‘emlak kralı’ Donald Trump ile George dergisi sahibi John Kennedy Jr. da katılacaklar.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!