'Bodrumda tecavüz ettim'

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda tecavüz ettim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2008 10:06

Sapık baba Josef Fritzl kızına 11 değil, 18 yaşından sonra tecavüz ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Ä°ÅŸte bodrumda doÄŸan çocuklar...Â

Avusturya'da kızı Elizabeth'i 24 yıl bodruma  hapsederek tecavüz eden baba Josef Fritzl (73), Elizabeth'in polise  verdiği ifadenin aksine kızına 11 değil, 18 yaşından sonra tecavüz  ettiğini ileri sürdü.

Avusturya'da yayımlanan News dergisi, Fritzl'in avukatı Rudolf Mayer'in  müvekkiliyle saatlerce süren görüşmenin içeriğini yayımladı.

Mayer'in dergiye aktardığına göre, Fritzl, tecavüzlerin "daha sonra,  Elizabeth'i yeni bir aile kurmak için bodruma kapattığında başladığını" söyledi.

Avukat Mayer, Fritzl'in "Ben çocuklara cinsel tacizde bulunacak biri  değilim... Elisabeth'in onunla yaptığım şeyi istemediğini biliyordum.  Ona zarar verdiğimi biliyordum ancak bu uyuşturucu gibiydi" dediğini aktardı.

Görüşmede Fritzl'in "karanlık barlarda içki ve sigara içtiği için, o  zamanlar 18 yaşındaki kızını dış dünyadan, gerekirse zor kullanarak,  koruması gerektiğini" söylediği de belirtildi.

Haberin Devamı

Avukatına göre görüşmede Fritzl, "Elisabeth'den çocuklarımın olmasını  istedim, çocuklarla mutluydum. Bodrumda bir kadın ve çocuklarla gerçek  bir ailenin olması da hoştu" dedi.

Friztl'in, "24 yıl boyunca yaptığımın iyi olmadığını biliyordum ancak  aynı zamanda bodrumda ikinci bir aileye sahip olmak tamamen normal hale  gelmişti..."Nazi döneminde büyüdüm, disiplin ve itaatin hüküm sürdüğü  dönemde. Bilinçsizce bunu kabullenmiş olabilirim ancak canavar değilim" dediği de belirtildi.

Josef Fritzl'in, kızı Elisabeth'i 18 yaşındayken bodruma kilitlediği,  kızından 7 çocuk sahibi olduğu, bunlardan birinin doğduktan sonra öldüğü  ortaya çıkmıştı. Fritzl'in kızıyla, kızından olan çocuklarının esareti,  19 yaşındaki hiç gün ışığı görmemiş çocuğu Kerstin'in hastalanması  üzerine anlaşılmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!